Διέγραψε μέσω twitter τον Τζουμάκα ο Κασσελάκης!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μέσω… Χ (πρώην Twitter) διέγραψε τον Στέφανο Τζουμάκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως ‘ολιγαρχικό’ και ‘διαπλεκόμενο’», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω. Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους – προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων – σταματάει εδώ».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τζουμάκας νωρίτερα είχε δηλώσει: «Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ορισμένοι θέλουν διάσπαση και όχι μόνο μέσα από το κόμμα, και από έξω. Η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε. Εκτίμησε επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν.

TAGS: