x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δολοφονία Κατσουρή: Ποινές “χάδι” στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ – Από επιπλήξεις μέχρι χρηματικά πρόστιμα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ποινές “χάδι” στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή που ξεκινούν από την απλή επίπληξη και φτάνουν μέχρι χρηματικά πρόστιμα προβλέπονται στο ογκωδέστατο πόρισμα της ΕΛΑΣ, όπως αποκάλυψε το OPEN.

Στο πόρισμά του ο Επιτελάρχης αναγνωρίζει λάθη και παραλείψεις αναγνωρίζει στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για την κάθοδο των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν που έφτασαν ανενόχλητοι από το Ζάγκρεμπ έως την Αθήνα και προκάλεσαν τα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Πρόκειται για ποινές “χάδι” αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτές οι παραλείψεις, με δεδομένο το επιχειρησιακό φιάσκο εκείνης της ημέρας, οδήγησαν στην τραγική κατάληξη ενός νέου ανθρώπου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το OPEN, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ πολύ ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι κρίσεις του Ιανουαρίου.

 

Ογκωδέστατο το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων

Ογκωδέστατο είναι το πόρισμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αρχές Αυγούστου.

Στο πόρισμα, το οποίο αποτελείται από 80 σελίδες, αναφέρεται το σημείο που ο νεαρός οπαδός βρήκε τραγικό θάνατο αλλά και οι παραλήψεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που χειρίστηκαν την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα αναφέρεται πως ο φίλαθλος της ΑΕΚ δέχτηκε την μαχαίρια στην οδό Κιουταχείας και κατέρρευσε στην οδό Δεκελείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δυο από τα κατασχεμένα μαχαίρια των χούλιγκαν προέκυψε DNA του αδικοχαμένου Μιχάλη και δίνεται αγώνας δρόμου στο να ταυτοποιηθούν και οι ιδιοκτήτες τους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software