ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επικείμενη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, την ίδια ώρα που οι μυστικές υπηρεσίας στη Δύση (και στην Ελλάδα) φοβούνται για τρομοκρατικά χτυπήματα.

Φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι άμεσες σε ό,τι αφορά την εισβολή στη Γάζα καθώς, το «πράσινο φως» έχει ήδη δοθεί και είναι θέμα χρόνου να εκκινήσει η επιχείρηση.

Ήδη υπάρχουν αναφορές για εισβολή τεθωρακισμένων του IDF στη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, ενώ στη Γάζα ο ισραηλινός στρατός έχει περικυκλώσει εδώ και μέρες τη Λωρίδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή υπάρχουν 20 άτομα με ελληνικά διαβατήρια εγκλωβισμένα στη Γάζα.

Νωρίτερα, στο διάγγελμά του, τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υποστήριξε πως η Χαμάς και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλουν να «αφανίσουν» δημοκρατίες.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ισραηλινά τεθωρακισμένα εισήλθαν λίγο πριν τις 11:00 στην περιοχή την περιοχή Batn al-Hawa της Ραμάλα

Κάτοικοι στη Ραμάλα λένε ότι είδαν ισραηλινά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού να εισέρχονται στην πόλη της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Σύμφωνα με τον Παλαιστίνιο υπουργό Υγείας, ένας νεαρός άνδρας δέχτηκε πυρά από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.

TAGS: