x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ύποπτος ως δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους χθες, Δευτέρα, το βράδυ στις Βρυξέλλες, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο επικαλείται το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT, ο ύποπτος πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο προάστιο των Βρυξελλών Σέρμπεκ, μέσα σε ένα καφέ.

«ΕξουδετερΩθηκε»

Σύμφωνα με τη Le Soir, ο δράστης εξουδετερώθηκε από την αστυνομία αφού εντοπίστηκε σε καφέ κοντά στο προάστιο. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει ταυτοποίηση του ατόμου.

«Ένας άνδρας εξουδετερώθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την εκτελούσα χρέη δημάρχου του Schaerbeek, Cécile Jodogne, η οποία πρόσθεσε ότι, σε αυτό το στάδιο, «δεν υπάρχει επιβεβαίωση της ταυτότητας του ατόμου»».

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι ένας ύποπτος έχει πυροβοληθεί, αλλά ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν πρόκειται για τον Abdesalem L. , τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης κατά των Σουηδών το βράδυ της Δευτέρας.

«Δεν υπάρχει επιβεβαίωση της ταυτότητας του ατόμου».

Ερωτηθείσα από την VRT, η υπουργός Εσωτερικών Annelies Verlinden επιβεβαίωσε επίσης ότι ένας ύποπτος «πυροβολήθηκε». Η ίδια πρόσθεσε ότι το αυτόματο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση βρέθηκε στο πρόσωπο που εξουδετερώθηκε.

Το «Cage aux Ours» βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την τελευταία γνωστή κατοικία του υπόπτου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software