x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αλλαγή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στο Ιόνιο, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά τμήματα και αργότερα στα κεντρικά. Τοπικές βροχές αναμένονται και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου και στα δυτικά παράκτια τμήματα υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 15 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 13 έως τους 18 βαθμούς στην Ήπειρο), 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 21 έως 25 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία στο Κεντρικό Αιγαίο θα εξασθενήσουν και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση, ενώ τις βραδινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε βόρειους έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως από το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software