Κασσελάκη κάτω τα χέρια από τον Γιώργο Αυτιά!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Βαγγέλη Παπαδόπουλου 

Αν ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί ν΄ αντέξει το χιούμορ και την καζούρα από την τηλεόραση, σκεφτείτε τι θα γίνει αν τον πάρουν στο ψιλό οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι!!! Φαίνεται όμως ότι ο νέος πρόεδρος του Σύριζα, πήρε ψηλά τον αμανέ και θέλει από τώρα να επιβάλλει τις απόψεις και τον τρόπο ζωής του. Η χθεσινή του αντίδραση εναντίον ενός σχολίου  του Γιώργου Αυτιά, δείχνει όχι δημοκράτη και αριστερό, αλλά το χειρότερο πρότυπο αυταρχικού αρχηγού για να μη πω φασίζοντος! Δεν έχει κατανοήσει ο Στέφανος Κασσελάκης πως δεν είναι σε θέση ο ίδιος να επιβάλλει νέες αρχές στην κοινωνία και να αλλάξει συμπεριφορές; Στο κάτω-κάτω της γραφής ποιος είναι τέλος πάντων, όταν ακόμα και μέσα στο κόμμα του τον αμφισβητούν; Ας περιμένει πρώτα να γίνουν εκλογές, να νικήσει και μετά βλέπουμε…Το αστείο μ΄ αυτόν τον τύπο είναι ότι χωρίς να έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση κατηγορεί και αντιπαλεύει με εκλεγμένους πολιτικούς!!!

Από όσα δήλωσε κατά του Γιώργου Αυτιά φαίνεται ότι:

1.Δεν έμαθε ακόμα σωστά τα ελληνικά. Αν ζούσε σήμερα ο Γεώργιος Παπανδρέου ή ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος δεν θα του επέτρεπαν να μιλάει μέσα στη Βουλή!

2.Πιπιλίζει όπως και πολλοί άλλοι πως η έκφραση αντίθετης γνώμης για την ομοφυλοφιλία είναι ομοφοβική! Τελευταία έχουν πάρει όλοι  την καραμέλα αυτή στο στόμα και δήθεν  αποστομώνουν αυτούς που αντιτίθενται στον τρόπο ζωής τους. Αγνοούν δηλαδή πως άλλο είναι η ομοφοβία και άλλο είναι ο ομοαρνητισμός.

3.Η ομοφοβία σημαίνει εχθρότητα, μίσος, αποδοκιμασία των ομοφυλόφιλων και της συμπεριφοράς τους και οδηγεί στη μισαλλοδοξία. Αντίθετα, ομοαρνητισμός σημαίνει την αντίθεση στην ομοφυλοφιλία χωρίς βεβαίως να προβαίνει σε καμία απολύτως αρνητική ενέργεια εις βάρος των ομοφυλοφίλων!

4.Σύμφωνα λοιπόν με τον επιστημονικό αυτό διαχωρισμό και την διατύπωσή  σε σωστά ελληνικά, ο Γιώργος Αυτιάς δεν συμπεριφέρθηκε ομοφοβικά εις βάρος του Κασσελάκη και των ομοίων του, αλλά διατύπωσε ελαφρώς χιουμοριστικά μια υφέρπουσα ομοάρνηση!

5.Οι πολιτικοί των περασμένων δεκαετιών είχαν υποστεί παρόμοια κριτική με περισσότερα υπονοούμενα και δεικτικό ύφος απ΄ αυτό του Αυτιά. Τι θα μπορούσε π.χ. να αντιτάξει στις κότες του Φωκίωνα Δημητριάδη, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος; Και πως θα αντιδρούσε ο Κων. Καραμανλής στα σκίτσα και στα σχόλια που γέμιζαν τον τύπο της εποχής για τις σχέσεις του με τον Ευταξία; Και τι να έκανε ο Ανδρέας, όταν μέρα νύχτα τον ταύτιζαν με τις σακούλες των πάμπερς και τις γυμνές φωτογραφίες της Μιμής; Σκέφτηκε κανείς από αυτούς να διαμαρτυρηθεί στους εκδότες για να απολύσουν τους σκιτσογράφους και τους δημοσιογράφους, όπως επιχείρησε να το κάνει χθες ο…. αριστερός δημοκράτης Στέφανος Κασσελάκης;

6.Η νοοτροπία του Κασσελάκη ταυτίζεται με εκείνη του Σπυρίδωνα Γεωργιάδη ο οποίος κάνει κουμάντο σε σκηνοθέτες, οπερατέρ και παρουσιαστές εκπομπών, όπου εμφανίζεται, ζητώντας μάλιστα και αποκλεισμό όσων δεν συμπαθεί, λέγοντας επιτακτικά: η κάμερα σε μένα!!!! Επομένως δείχνει πως μάλλον ταυτίζεται με τις αυταρχικές συμπεριφορές της άκρας δεξιάς του ΄Άδωνι- Καρατζαφέρη, παρά με τις δημοκρατικές αξίες της αριστεράς και του Σύριζα. Και ξεχνάει ο νεόκοπος αρχηγός Στέφανος  Κασσελάκης,  πως και άλλοτε ο Σύριζα προέβη στην αποχή των βουλευτών του από τον Σκάι αλλά το πλήρωσε ακριβά.

7.Εν κατακλείδι: Στέφανε, δεν δικαιούσαι να ομιλείς(όπως έλεγε κάποτε ο Μένιος) γιατί δεν εκπλήρωσες ακόμα τη στρατιωτική σου θητεία και είσαι αστράτευτος. Δεν γνωρίζεις καλά τα ελληνικά οπότε κάνεις τη μια μαλακία μετά την άλλη. Και τρίτον διέπεσαι από φασιστική νοοτροπία όταν όπως μαθεύτηκε, θέλεις να διοικείς τα τηλεοπτικά κανάλια σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και να καρατομείς δημοσιογράφους!

8.Ο Στέφανος Κασσελάκης όμως έχει να αντιμετωπίσει και άλλα απρόοπτα: Θα υπηρετήσει τον προσεχή Νοέμβριο στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στη Θήβα εκεί που υπηρέτησα κι εγώ!!! Το Κέντρο στεγάζεται στο στρατόπεδο του Δημ. Ψαρρού, που ως συνταγματάρχης ήταν αντιμοναρχικός, είχε σοσιαλδημοκρατικές θέσεις, ήταν συνεργάτης του Γ. Καρτάλη -οργανωτή του ΕΚΚΑ, και δολοφονήθηκε το 1944 από τον ΕΛΑΣ με έγκριση του Αρη Βελουχιώτη τον οποίο ο Κασελάκης έχει ίνδαλμα. Πως θα το αντέξει αυτό άραγε; Πως δεν τον ενημέρωσε ο ναύαρχος-βαρκάρης Βαγγέλης Αποστολάκης και τον στέλνει εκεί να υπηρετήσει;

TAGS: