Έβρος : Εγκλωβισμένος τζιχαντιστής στη «νεκρή ζώνη» Ελλάδας – Τουρκίας

j6JzhWaGbhOTDg4tlOPL.jpg
0
0
0
s2smodern

Στην ουδέτερη ζώνη στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο παραμένει ένας αμερικανός τζιχαντιστής, ο οποίος συνελήφθη από τις Τουρκικές Αρχές στη βόρεια Συρία και η Άγκυρα τον απελαύνει στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Yeni Safak. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω μαχητής του Ισλαμικού Κράτους οδηγήθηκε στον Έβρο, προκειμένου να απελαθεί μέσω Ελλάδος, όμως η χώρα μας δεν δέχθηκε να τον παραλάβει.

Συγκεκριμένα, ο αμερικανός τζιχαντιστής εστάλη από το τουρκικό φυλάκιο στο ελληνικό στις Καστανιές, ωστόσο οι Έλληνες συνοριοφύλακες αρνήθηκαν να τον παραλάβουν και τον έστειλαν πεζό πίσω. Όπως αναφέρει η Yeni Safak, οι Τούρκοι συνοριοφύλακες αρνήθηκαν επίσης να του επιτρέψουν να πατήσει σε τουρκικό έδαφος. Έτσι, μέχρι αυτήν την ώρα ο αμερικανός μαχητής του Ισλαμικού Κράτους παραμένει στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ των δύο χωρών. Υπενθυμίζεται, ότι η Άγκυρα ανακοίνωσε, πως θα απελάσει Ευρωπαίους και Αμερικανούς μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πίσω στις πατρίδες τους.

Μάλιστα, έκανε γνωστό, ότι απέλασε έναν αμερικανό υπήκοο, ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στον Έβρο και έναν υπήκοο Δανίας, ενώ τις προσεχείς ημέρες προτίθεται να απελάσει επτά Γερμανούς και έντεκα Γάλλους υπηκόους.

Ετικέτες: Έβρος Τζιχαντιστής Θρίλερ Εγκλωβισμένοςe-genius.gr ...intelligent web software