Γιάννης Τομπούλογλου: Από τις 5:30 το πρωί θα είμαι στο δρόμο και θα υπηρετώ τους δημότες της Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας o υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου, επικεφαλής της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της Καρδιάς μας», διεκδικεί τη νίκη απέναντι στον νυν Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, ο οποίος φαίνεται πως στη διάρκεια της θητείας του έχει δοκιμαστεί και έχει απογοητεύσει το εκλογικό σώμα. Ποιο είναι, όμως, το όραμα του Γιάννη Τομπούλογου για το Δήμο του; Η απάντηση στη συνέντευξη που ακολουθεί:  

Ποιο θεωρείτε πως είναι το πιο σημαντικό συγκριτικό σας πλεονέκτημα απέναντι στον νυν Δήμαρχο;

Η πιο σημαντική ειδοποιός διαφορά μου σε σχέση με τον νυν Δήμαρχο είναι το γεγονός πως για εμένα η Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα είναι το σπίτι μου. Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με τη σύζυγό μου Γιάννα και τον γιο μας Λάζαρο.
Ο κατά τα άλλα συμπαθής, Γιάννης Βούρος μας θυμήθηκε το 2019, μετά από 40 χρόνια παντελούς απουσίας από την πόλη μας, όταν «έπεσαν τηλέφωνα», όπως λέει ο ίδιος.
Τον τίμησε ο κόσμος στις προηγούμενες εκλογές και μετά από 4 χρόνια συνεχίζει να είναι κάτοικος βορείων προαστίων!
Το βέβαιο είναι πως μετά τις εκλογές που θα χάσει, δεν θα τον βλέπουμε στην πόλη.

Ποιο θεωρείτε ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα του συνδυασμού σας, της Συμπαράταξης της οποίας ηγείστε;
Η συνεργασία άξιων στελεχών, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και ιδεολογικό προσανατολισμό, στη βάση προγραμματικής σύγκλισης, με την πόλη σε πρώτο πλάνο είναι, κατά την άποψή μου, το πιο πετυχημένο μοντέλο για μια δημοτική αρχή. Η προσφορά στην πόλη δεν μπορεί να έχει κομματικές ταυτότητες.
Από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε το Δήμο, είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση του Προγράμματός μας. Όταν ήμουν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας βρισκόμουν από τις 5.30 το πρωί στο δρόμο. Αυτό θα κάνω και πάλι, τόσο εγώ όσο και όλοι οι συνεργάτες μου.

Είστε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της β Κυριακής;

Οι δημότες μας στήριξαν και θα μας στηρίξουν ακόμα πιο δυναμικά την δεύτερη Κυριακή. Η Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα αξίζει να την υπηρετούν από θέσεις ευθύνης άνθρωποι που ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. Δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση πως θα είμαι ο Δήμαρχος της πόλης, ΑΠΟ την πόλη και ΓΙΑ την πόλη.

TAGS: