x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στο έλεος οι συνδρομητές! Αρχίζουν κρυφές αυξήσεις σε τηλεφωνία και ίντερνετ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πρόσθετες επιβαρύνσεις με χρεώσεις που ζαλίζουν αναμένεται να επιβληθούν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Αφορά τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους συνδρομητές.

 

Έμμεσες επιβαρύνσεις αποφάσισαν να κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνίας και ίντερνετ, αυξάνοντας τα έσοδά τους. Και φυσικά, οι εν λόγω επιπρόσθετες χρεώσεις είναι «χαμένες» στα «ψιλά γράμματα» των συμβολαίων ή στις απέραντες πληροφορίες, κάνοντας τον καταναλωτή να αγνοεί ποιες είναι οι κρυφές αυξήσεις που επιβάλουν και σε παλιούς αλλά και σε νέους συνδρομητές. Όπως γράφει η «Καθημερινή», από την Άνοιξη του 2022, η Vodafone έχει θέσει ρήτρα αναπροσαρμογής στην τιμή του παγίου από τον 13ο μήνα και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Η πρόσθετη χρέωση είναι έως και 1,5 ευρώ, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. Η ρήτρα υπάρχει και στα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας. Η Vodafone επίσης από την 1η Δεκεμβρίου θα αυξήσει την ονομαστική αξία των τιμολογίων της σε διάφορα προγράμματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές της να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως μέχρι και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών.

Για παράδειγμα, αν είστε ιδιώτης συνδρομητής προγραμμάτων που ανακοινώθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και τίθενται σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου, είχατε τη δυνατότητα να καταγγείλετε τη σύμβαση μέχρι 1η Οκτωβρίου. Από την πλευρά της, η Cosmote, σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή», κατάργησε από τις αρχές του μήνα την έκπτωση 1 ευρώ που έδινε σε όσους συνδρομητές λάμβαναν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software