Μαθήματα πολιτικού ήθους από την κυρά Τασία

is_13.jpg
0
0
0
s2smodern

Διδάσκουν πολιτικό ήθος για ακόμη μία φορά οι Συριζαίοι στην βουλή. Μετά τις συνεχόμενες επιθέσεις κατά πάντων του Πολάκη τώρα η Γ’ αντιπρόεδρος της βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, «διαολόστειλε» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου, προφανώς νόμιζε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, που ζητούσε τον λόγο για να τοποθετηθεί για τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν για την υπόθεση Novartis ώστε να δωθεί η δυνατότητα να συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία και ο Κουρουμπλής.

Στην αντίδραση του Νίκου Δένδια η Χριστοδουλοπούλου έκανε την ανήξερη αν και της είπε ότι έχει καταγραφεί στα πρακτικά και έριξε την ευθύνη σε κάποιον άλλον. Φυσικά επειδή το «δημοκρατικό τόξο» αλληλοϋποστηρίζεται ο Νίκος Δένδιας της πρότεινε να ζητήσει να διαγραφεί από τα πρακτικά η επίμαχη φράση και να δηλώσει ότι σέβεται και υπολήπτεται τον Αθανασίου.

Φανταστείτε να είχε μιλήσει έτσι βουλευτής κάποιου άλλου κόμματος τι θα είχε γίνει, θα επισκίαζε το περαστικό ακόμα και αυτήν καθαυτή την υπόθεση Novartis. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, ας τα βλέπουν αυτά όσοι στο παρελθόν μιλούσαν για ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς....

Ετικέτες: Χριστοδουλοπούλου Τασία Αθανασίου Δένδιαe-genius.gr ...intelligent web software