Δικάζουν τον υπερήφανο Κρητικό Αλεξιπτωτιστή για το "Μακεδονία Ξακουστή"

_3.jpg
0
0
0
s2smodern

Θυμάστε τον Αλεξιπτωτιστή από την Κρήτη που κατά τη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο τραγουδούσε το Μακεδονία Ξακουστή; Ένα βίντεο που είχε συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα; Ε λοιπόν, ο Καταδρομέας Μπούχλης δικάζεται σε λίγες ημέρες στην Λάρισα για την πράξη του αυτή! Η δικαιολογία; Ότι κατά τη διάρκεια άλματος χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο. Και θα μου πείτε έτσι πρέπει να γίνεται. Ναι αλλά γιατί τέτοια ευαισθησία και τέτοια αντανακλαστικά μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση; Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται κανονικότατα από όλους, ακόμα και από στελέχη, μέσα σε στρατόπεδα, απαθανατίζοντας στιγμές και από εκπαιδεύσεις! Σε όλα τα σώματα! Άλλωστε μάρτυρες τέτοιων γεγονότων ήμασταν όλοι όσοι έχουμε υπηρετήσει κανονικά τη θητεία μας στον ελληνικό στρατό. Μήπως ενόχλησε το περιεχόμενο του βίντεο και όχι απλά η πράξη;

Το γεγονός έκανε γνωστό η Γεωργία Μπιτάκου, μετά από συνάντηση που είχε την Τρίτη το απόγευμα με τον αλεξιπτωτιστή, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα εξής: «Μέχρι πότε θα κόβετε νομίζετε τα φτερά σε όποιον έχει την ψυχή να ορθώνει το ανάστημα του ως γνήσιος Έλληνας; Οι «πατριώτες» της ΝΔ δεν ντρέπεστε να σέρνετε στα δικαστικά έδρανα το Λεβέντη από τα Σφακιά, Μανώλη Μπούχλη, τον καταδρομέα που πραγματοποίησε άλμα πριν μήνες τραγουδώντας τον Ύμνο της Μακεδονίας μας σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στην υφήλιο; Υποτίθεται ότι είχε κλείσει η υπόθεση και θυμήθηκε αιφνιδιαστικά η αντεισαγγελέας Σταυρούλα Γεωργακοπούλου να ανοίξει ξανά την υπόθεση και να σύρουν τον καταδρομέα στα δικαστήρια λες και ήταν εγκληματίας! Οι εισαγγελείς της χώρας θα έπρεπε να κυνηγάτε τους σφετεριστές της εξουσίας και παραβάτες τους Συντάγματος που εξοντώνουν την Ελλάδα αλλά το ίδιο και χειρότεροι επίορκοι είστε και εσείς! Ο Παναγιωτόπουλος Υπουργός Άμυνας, θα βρει το φιλότιμο να σταματήσει αυτή την κατάντια ή θα μας πει κανένα ανέκδοτο πως δεν δύναται να παρέμβει στη δικαστική εξουσία; Κατάπτυστοι όλοι σας υποταγμένοι στο ίδιο σύστημα αλλά ευτυχώς το βλέμμα και το θάρρος του Σφακιανού άξιου απογόνου του Καραβίτη δείχνει στους Έλληνες ποιοι είμαστε εμείς που έχουμε Ελληνικό αίμα και ποιοι είστε εσείς που προσκυνήσατε! Μανώλη 5 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί σου στα δικαστήρια της Λάρισας που θα σε σύρουν άδικα και ανάρμοστα, σε ευχαριστούμε για το χαμόγελο υπερηφάνειας που μας χάρισες, συνέχισε να δικαιώνεις τους παππούδες σου που πολέμησαν στον Μακεδονικό Αγώνα και τα παράσιτα που σε ταλαιπωρούν θα τα αναλάβει η Ιστορία στα μαύρα κατάστιχά της και ο Θεός! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!».

Τέλος, να θυμίσουμε και το μήνυμα του υπερήφανου Καταδρομέα προς τους επικριτές του την περίοδο εκείνη που βγήκε το βίντεο στην δημοσιότητα: «Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν. Η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών!». Θα ενημερώσουμε ξανά σχετικά με την απόφαση της δίκης και ελπίζουμε να σταματήσει γρήγορα το «κυνηγητό» και η ταλαιπωρία του Αλεξιπτωτιστή.

Ετικέτες: Αποκάλυψη Κρητικός Στρατοδικείο Αλεξιπτωτιστής Μπούχλης Μπιτάκουe-genius.gr ...intelligent web software