Ενωμένοι και Ανεξάρτητοι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Ζαχαρία Γεωργούση

Με το σύνθημα «Ενωμένοι και Ανεξάρτητοι για την πόλη που αγαπάμε», ο έμπειρος γιατρός και μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, Κώστας Μαραγκάκης, διεκδικεί τα ηνία τού ενιαίου Δήμου. Με έναν πλουραλιστικό συνδυασμό, που φέρει τα χαρακτηριστικά της εργατικότητας και της συνέπειας, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις βάζει σε πρώτο πλάνο το συμφέρον τού δημότη.

«Θα ταχθούμε στο πλευρό των δημοτών μας. Θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας μέσα από ουσιαστική δουλειά, με πράξεις και διαφάνεια» επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Μαραγκάκης, ο οποίος έχει το προβάδισμα. Θυμίζοντας μερικά από τα έργα, όπου είχε συμμετοχή, όπως η οικονομική εξυγίανση τού Δήμου, η ίδρυση τής Πινακοθήκης, η αναβίωση τού μπλόκου της Κοκκινιάς, θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση τής επιχειρηματικότητας και την ασφάλεια των δημοτών.

Αυτούς τους στόχους μοιράζεται και η Φλωρεντία Κατσαμάκη, η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας – Ρέντη με τον συνδυασμό του κ. Μαραγκάκη επιθυμώντας να «μεταγγίσει» πνοή πολιτισμού, αθλητισμού και περισσότερου πρασίνου σε κάθε γειτονιά.

TAGS: