x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ένα βήμα πριν την προσχώρηση στη ΝΔ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Το ΠΑΣΟΚ θα συμπιεστεί από Μητσοτάκη - Κασσελάκη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Eτοιμάζεται άνοιγμα στο Κέντρο και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία και αυτό ακούει στο όνομα Ανδρέας Λοβέρδος.
Κάτι που ήταν ουσιαστικά προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό, αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά.

Αμελητέα η δυναμική Λοβέρδου

Η ΝΔ σε λίγο καιρό θα εντάξει στις τάξεις της τον Ανδρέα Λοβέρδο, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Μπορεί ο Ανδρέας Λοβέρδος να μην εξελέγη στις τελευταίες εκλογές και η εκλογική δυναμική του να είναι σχεδόν αμελητέα αλλά σε επίπεδο εικόνας και συσχετισμών, είναι το τέλειο χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ από την κυβερνώσα παράταξη.

Θα συμπιεστεί από Κασσελάκη το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα συμπιεστεί και από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έχει αποφασίσει να στρίψει τον ΣΥΡΙΖΑ προς το Κέντρο και την Κεντροαριστερά και να απαγκιστρωθεί από την αριστερή πτέρυγα.
Η ΝΔ λοιπόν θα εντάξει τον Ανδρέα Λοβέρδο στις τάξεις τους, όπως είχε κάνει και με τον Γιώργο Φλωρίδη, τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και άλλα πρόσωπα που μετακόμισαν από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ.

Κοντά στο σύστημα Μητσοτάκη

Αλλωστε, ο κ. Λοβέρδος ήταν πολύ κοντά στο σύστημα Μητσοτάκη και μάλιστα είχε βοηθήσει σε συγκεκριμένες φάσεις τη ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαία όταν ανέλαβε δικηγόρος του Καλογρίτσα που με τις καταθέσεις του έστειλε τον Νίκο Παππά, τον στενό συνεργάτη του Α.Τσίπρα, στo Ειδικό Δικαστήριο.
Η καταδίκη Παππά 13-0 ήταν μία νίκη της ΝΔ.

Ο κούμπαρος

Από εκεί και πέρα, ο ερχομός Λοβέρδου στη ΝΔ είχε ουσιαστικά αρχίσει, όταν ο κουμπάρος του, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κόνσουλας έφυγε και εκείνος από το ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε στις τάξεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.
Κόνσουλας και Χαρδαλιάς είχαν αντιπαρατεθεί σφόδρα παλιά στην διεκδίκηση του δήμου Βύρωνα όμως τώρα έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και συνεργάτες.

Κίνηση αυτοκτονίας

Από το στρατόπεδο Λοβέρδου εκφράστηκε η πρόθεση να δημιουργηθεί πολιτικός φορέας ώστε να κατέλθει στις ευρωεκλογές.
Όμως, είναι μία κίνηση αυτοκτονίας αφού δεν έχει ρεύμα ο Λοβέρδος για να πιάσει 3% στις ευρωεκλογές (και αν κρατηθεί το όριο εισόδου 3% διότι ακούγεται και το 5%).
Σε κάθε περίπτωση, το πιο πιθανό σενάριο είναι να προσχωρήσει στη ΝΔ και να τον κατεβάσει υποψήφιο ευρωβουλευτή καθώς το Μαξίμου θέλει να αλλάξει κατά πολύ την ευρωομάδα του.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software