x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΣΥ υπό κατάρρευση: Ασθενείς αναζητούν ιατρική φροντίδα στην Τουρκία – Νέα σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι πλήρως απογοητευτική, λόγω της αδιαφορίας που επιδεικνύει η κυβέρνησης Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νοσοκομείο της Ρόδου, το οποίο αντιμετωπίζει τρομερές ελλείψεις, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι ασθενείς να αναζητούν ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο της Αττάλειας, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Γιαννάκος θίγει μία σειρά σοβαρών ζητημάτων σχετικά με το νοσοκομείο της Ρόδου, τονίζοντας ότι «η αναβάθμιση είναι επιβεβλημένη, εάν δεν θέλουμε να βλέπουμε ασθενείς να αναζητούν υπηρεσίες στην Αττάλεια».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι στο νοσοκομείο Ρόδου λειτουργούν μόνο οι 2 από τις 7 διαθέσιμες χειρουργικές αίθουσες λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και νοσηλευτών. Επίσης, δεν υπάρχει ενδοκρινολόγος ενώ δεν λειτουργεί ΜΕΘ Παίδων, με αποτέλεσμα τα παιδιά που χρειάζονται νοσηλεία να διακομίζονται στην Αθήνα.

Οι εκκλήσεις για αναβάθμιση του νοσοκομείου Ρόδου έρχονται λίγα εικοσιτετράωρα μετά το νέο περιστατικό στο ακριτικό Καστελόριζο, όταν οι γονείς ενός 4χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά αναγκάστηκαν να μεταβούν στην Τουρκία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software