ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 1ΔΑ/2023 για 500 θέσεις στη Δικαστική Αστυνομία

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (Κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη “Διαύγεια” (ΑΔΑ: ΨΣΑΛΩ-2ΧΛ), στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης: http://www.ministr

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (κεφάλαιο Β΄ και παράρτημα Β΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 08:00, και λήγει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ταχυδρομικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση (κεφάλαια Δ΄ και Ε΄).

TAGS: