x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λάμπρος Χουλιαράς στην Ε.Ω.: «Με τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ για μία Αθήνα καθαρή, ασφαλή και ελληνική»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ακολουθεί συνέντευξη με τον Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. Λάμπρο Χουλιαρά, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ του Ηλία Κασιδιάρη.

Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό Ελεύθεροι Αθηναίοι του Ηλία Κασιδιάρη;

ΑΠ: Η  σημερινή  κατάσταση της  Αθήνας όπως  έχει  διαμορφωθεί τόσο από τις κεντρικές κυβερνητικές εξουσίες όσο και από τις δημοτικές  αρχές είναι μία «ωρολογιακή βόμβα» θα έλεγα, που οι συνήθεις  αστικές υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις, δέσμιες των ιδεολογικών αγκυλώσεών τους και επιρρεπείς  της  αχαλίνωτης ικανοποίησης ιδιοτελών συμφερόντων όπως είναι, δεν θέλουν αλλά και δεν  μπορούν να την αλλάξουν και βελτιώσουν. Η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων διαχρονικών προβλημάτων απαιτεί ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,  με φιλοσοφία, όραμα, επικεφαλής, επιτελείο και πρόγραμμα, ικανή, ανιδιοτελή και ξεκάθαρη ως προς τους στόχους, τις προτεραιότητες  και τις λύσεις που θα δώσει για να προκύψει θετικό αποτέλεσμα. Τα εχέγγυα,  για την  θετικότητα αυτών,  θεωρώ πως τα πληροί η Δημοτική παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ», με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη και το υλοποιήσιμο καταρτισμένο μας πρόγραμμα που προέρχεται μετά από βαθιά αναζήτηση και επιμελή επεξεργασία των προβλημάτων της πρωτεύουσας. Στα πλαίσια αυτά και της διάθεσής μου να συνεισφέρω με την ακμάδα των δυνάμεών μου, τη κατάρτιση και εμπειρία μου ως  ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, αποδέχθηκα τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ».

Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Αθηναίος πολίτης;

ΑΠ: Τα μεγαλύτερα κατά ιεράρχηση προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, ως ιστορική, πολιτιστική και διοικητική πρωτεύουσα του Ελληνισμού είναι:

1)Η σημερινή αρχιτεκτονική και πολεοδομική της εικόνα η οποία δεν συνάδει με την αρχιτεκτονική και  πολεοδομία που την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή.

2)Η ανθρωπολογική της εικόνα. Όπου να γυρίσεις όπου να κυκλοφορήσεις, στα όρια της Αθήνας, επικρατεί εικόνα τριτοκοσμικής ανθρωπολογίας. Αφροασιατικοί πληθυσμοί έχουν κατακλύσει δημόσιους  χώρους, πάρκα και σιντριβάνια, αποκλείοντας την χρήση αυτών από τους Αθηναίους και λοιπούς Έλληνες πολίτες. Πολλές γειτονιές και πλατείες έχουν εικόνα Καμπούλ και Ταξίμ.

Σημαντικό συμβολικό έργο που έχουμε εντάξει στο προγραμματισμό μας, είναι η ανέγερση μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού, ως ανεκπλήρωτου ΤΑΜΑΤΟΣ για  την Ελευθερία, των αγωνιστών του 21'.

3) Η μετοίκηση και υπογεννητικότητα των Αθηναίων δημοτών.

Οι περισσότεροι Αθηναίοι δημότες, μη αντέχοντας την υφιστάμενη κατάσταση, μη  έχοντας ζωτικό χώρο διαβίωσης και ανάπτυξης της οικογένειας τους, μετοίκησαν σε γύρω προάστια, εγκαταλείποντας ή πουλώντας  άρον-άρον τις περιουσίες τους κατά βάση σε χέρια ξένων συμφερόντων, με αποτέλεσμα να έχει επικρατήσει παντού το αλλογενή στοιχείο, ακόμη και η πλειονότητα των μαθητών, στα υποβαθμισμένα και αντιαισθητικά σχολεία της Αθήνας, προέρχονται πλέον από αλλογενείς γονείς, με κουλτούρες και πολιτισμικά στοιχεία πολύ μακριά από  τα Ελληνικά και ορθόδοξα ιδεώδη.

4) Η συνύπαρξη σε τόσο μικρό χώρο πολλών αντικρουόμενων πολιτισμικών στοιχείων αποτελεί πηγή εντάσεων, παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

Πολλές περιοχές, οδοί έχουν καταστεί «άβατο», ακόμη και για τις υπηρεσίες  του δήμου και του κράτους. Ο Αθηναίος πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής, η οικογένειά του, η επιχείρησή του ασφυκτιά, δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να ευημερήσει.

6) Η έλλειψη χώρων στάθμευσης για οχήματα των δημοτών της Αθήνας είναι ένα σοβαρό θέμα και με σχέδιο μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ποια είναι τα λάθη του κυρίου Μπακογιάννη;

ΑΠ: Τα λάθη του πολλά και σημαντικά με κυριότερο την πολιτική του να καταστήσει την Αθήνα «φωλιά» των μεταναστών, μέσω παροχών και κατοικίας, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας που επέτεινε την τριτοκοσμική εικόνα της Αθήνας. Επίσης σημαντικό λάθος του η ανεξέλεγκτη, σπάταλη και κακή διαχείριση των οικονομικών πόρων, (βλέπε το  σπάταλο ραβε-ξηλωνε στη Πανεπιστημίου).

Πώς οραματίζεστε την Αθήνα του μέλλοντος;

ΑΠ: Την Αθήνα την οραματίζομαι καθαρή, ασφαλή, επισκέψιμη, δημιουργική, πολιτισμένη και διεθνώς ελκυστική, αντάξια της ιστορίας της και του πεπρωμένου της, τόσο ως πολιτιστική όσο και ως διοικητική πρωτεύουσα της πατρίδος και του Ελληνισμού γενικότερα.

Γιατί να επιλέξει εσάς ένας Αθηναίος για να τον εκπροσωπήσετε στο δημοτικό συμβούλιο;

ΑΠ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει υποφέρει και αυτή από τον κομματισμό όπως και όλη η ελληνική κοινωνία. Η πραγματική λαϊκή έκφραση της Κοινότητας συνθλίβεται από τα συμφέροντα των κομματικών στρατών και τους κατά τόπους εκφραστές μιας πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας.

Απέναντι σε αυτούς, ανεξάρτητα και ακομμάτιστα, υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά ζητήματα της κοινωνίας. Αυτές τις δυνάμεις ενισχύει το εθνικιστικό κίνημα και ως Ελλην εθνικιστής, θα αναδείξω, αντί της υφιστάμενης τοπικής εξουσίας,  μια κοινοτιστική οργάνωση της τοπικής κοινωνίας  με πραγματική λαϊκή έκφραση της Κοινότητας που σήμερα συνθλίβεται από τα συμφέροντα των κομματικών στρατών.

ΘΕΛΩ η Αθήνα μας να γίνει μία πόλη  πρότυπο, όσον αφορά την αρχιτεκτονική της, την ασφάλεια, την οργάνωση, το πράσινο, την ανακύκλωση, την καθαριότητα, την κοινωνική πρόνοια στους δημότες της,  την τεχνολογία, την προστασία της οικογένειας και των επιχειρήσεων της, τον πολιτισμό.... και γενικά την βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων της!!!

Το όραμά μου, η αστείρευτη διάθεσή μου για προσφορά, η κοινωνική και επαγγελματική μου κατάρτιση και εμπειρία αποτελεί  εχέγγυο στο να είμαι μία από τις επιλογές που θα προκρίνει ο αθηναϊκός λαός.

Ακολουθεί το πλήρες βιογραφικό του Στρατηγού

Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ (ε.α.) – Στρατηγικός Αναλυτής  και Αρθρογράφος-Συγγραφέας

  • ● Απόφοιτος Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.
  • ● Απόφοιτος Σχολής Μετεκπαίδευσης Στελεχών (Αστυνόμων).
  • ● Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών, “Εθνικής Στρατηγικής & Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας”.

Έχω συμμετάσχει και εκπαιδευτεί:

  • ● Στο Κέντρο Ανορθόδοξου Πολέμου- ΚΕΑΠ Ρεντίνας.
  • ● Σε Θέματα Άμεσης Επέμβασης Αερολιμένων-Τρομοκρατίας
  • ● Σε Θέματα Προστασίας Εθνικού Νομίσματος-Αρχαιοκαπηλίας- Διαβατηριακό και Συναλλαγματικό Έλεγχο.
  • ● Σε θέματα υποδοχής εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικές ουσίες.
  • ● Παρακολούθησα σειρά μαθημάτων Αγγλικής και Τουρκικής γλώσσας, υπό του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου.
  • ● Σε θέματα ξεπλύματος χρήματος.
  • ● Σε θέματα Στρατηγικής-Επιχειρησιακής ανάλυσης του εγκλήματος & θέματα Δημόσιας Ασφαλείας.
  • ● Σε θέματα για την Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
  • ● Σε θέματα Ομηριών- Απαγωγών-Διαπραγματεύσεων.
  • ● Σε θέματα αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας- οπλοτεχνικής -Σκοποβολής και Ειδικών Δυνάμεων/ Ε.Κ.Α.Μ.
  • ● Σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων-Σχέσεων Κράτους Πολίτη- Εμφάνιση παρουσία Αστυνομικού στα Μ.Μ.Ε.
  • ● Σε θέματα Δημόσιας Ασφάλειας(Οργανωμένο Έγκλημα-Εμπορία Ανθρώπων-Human Trafficking κ.λ.π.)
  • ● Σε θέματα προστασίας και μεταχείρισης ανηλίκων.
  • ● Σε θέματα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
  • ● Ονομαστικοποιημένος διαπραγματευτής κρίσεων ΕΛ.ΑΣ.

Έγγαμος, με τρία (3) τέκνα.

Ως Αξιωματικός υπηρέτησα σε διάφορες μάχιμες και Επιτελικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, Κύπρου και Αττικής.

Πανελληνιονίκης Στίβου (εφήβων και  Βετεράνων Αθλητών)

τ.Εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδος.

Μου έχουν απονεμηθεί εξήντα(60) και πλέον ηθικές Αμοιβές και όλες οι διαμνημονεύσεις-Μετάλια και Παράσημα των βαθμών του για προσφορά σε υποθέσεις που ξεχώρισαν.

Έχω σναπτυξει αρθρογραφικο και συγγραφικό έργο, μαχόμενος για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της Πατρίδος.

Μέλος Δ.Σ. διαφόρων Συλλόγων.

Δέχθηκα την  πρόσκληση να συστρατευθω ως υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με τη Δημοτική παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ», υποσχόμενος πως θα αγωνιστώ και θα συνεισφέρω τις δυνάμεις μου για μία καθαρή, ασφαλή και πολιτισμένη Αθήνα, αντάξια της ιστορίας της και του πεπρωμένου της.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software