Από τις διακοπές στα κότερα… πορεία προς τον λαό;

tsiptsip99.jpg
0
0
0
s2smodern

Ο Αλέξης Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες έχει αποδοθεί σε μια απόπειρα να “ενδυναμώσει” την προσπάθεια μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα “νεοΠΑΣΟΚ”. Και στο πλαίσιο αυτής του της προσπάθειας, προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ενώ… δίνει ρέστα και στο twitter, καθώς ελπίζει από ό,τι φαίνεται οι “περσόνες” και οι “επαγγελματίες” που κατοικοεδρεύουν εκεί θα διασπείρουν το μηνυμά του. Όμως ρε αδελφέ, τόσο πολύ υποκρισία δεν την σηκώνει… ούτε το twitter. Έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός:

“ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ», ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ”.

Ποιός έκανε διακοπές σε κότερα; Ποιός “άραζε” με τους Κλίντον σε εκδηλώσεις; Ποιός πληρώνει ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά του; Ποιός; Ποιός; Ποιός; Όχι εμείς πάντως. Ας κοιτάξει ο κ. Τσίπρας στον καθρέφτη! Εκτός και αν το συγκεκριμένο tweet ήταν ένα … συγγνώμη!

Ετικέτες: ΛΑΟΣ Κότερα Δημοσιεύσειςe-genius.gr ...intelligent web software