ΕΚΤΑΚΤΟ: Hot spot ετοιμάζεται στην πλατεία Βάθης

9676190_orig.jpg
0
0
0
s2smodern

Χάος επικρατεί σε όλη την χώρα με τους μετανάστες και τη διαχείριση που έχει επιλέξει η ΝΔ μεταφέροντάς τους στην εδνοχώρα.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει φυσικά η «πολυπολιτισμική» Αθήνα και ειδικότερα το κέντρο της πρωτεύουσας! Σε μια περιοχή που κυριαρχεί η πορνεία, τα ναρκωτικά και η εγκληματικότητα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να κάνει κάτι για να ανακουφίσει τους μόνιμους κατοίκους, ρίχνει και τους «τίτλους τέλους», δημιουργώντας ένα νέο «άβατο» μέσα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βάθης!

Λίγα μόνο μέτρα, από το Δημαρχείο της Αθήνας στη Λιοσίων, η πλατεία Βάθη αποτελεί εδώ και χρόνια σοβαρή εστία εγκληματικότητας της Αθήνας. Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι ήδη στα κάγκελα καθώς στην περιοχή επικρατεί τα τελευταία χρόνια χάος και όπως τονίζουν έχει γίνει γειτονιά ναρκωτικών και πορνείας: «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε τις πρωινές ώρες στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Παντού υπάρχουν ναρκομανείς και ιερόδουλες. Βρωμάνε οι δρόμοι. Όπου και να κοιτάξετε όλες τις ώρες θα δείτε σύριγγες πεταμένες κάτω και ιερόδουλες. Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα», είναι μόνο μερικά από αυτά που καταγγέλλουν οι κάτοικοι!

Ετικέτες: Πλατεία Μετανάστες Hot Spot Βάθηe-genius.gr ...intelligent web software