Γεωργία Μπιτάκου στην Αχτσιόγλου: "Είσαι ασήμαντη - Δειλό ανθρωπάκι ο Τσίπρας"

tsipras-axtsioglou-aeroplano-frastiki-epithesi.jpg
0
0
0
s2smodern

Ανακοίνωση - απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου εξέδωσε η Γεωργία Μπιτάκου σχετικά με το χθεσινό περιστατικό στο αεροπλάνο.

Αναλυτικά:

"Άκου Έφη Αχτσιογλου που είχες το θράσος να ασχοληθείς μαζί μου και να με κατηγορήσεις ότι στις Βρυξέλλες ήμουν για να ξεπλύνω τον "υπόδικο", όπως τον χαρακτήρισες, Γιάννη Λαγό και την "εγκληματική οργάνωση" ... Εγώ χθες στο αεροπλάνο δεν ασχολήθηκα μαζί σου εάν και σε είδα που έκανες check in μόνη σου προφανώς για να ξεπλύνεις τη δική σου ντροπή για αυτόν που συνοδευες, δεν ασχολήθηκα γιατί σε θεωρώ τόσο ασήμαντη που δεν σε βλέπω μπροστά μου, γιατί η μόνη εγκληματική οργάνωση που πέρασε από την Ελλάδα είναι αυτή που υφαρπαξε με ψέματα την ψήφο των Ελλήνων, που ανέτρεψε τη Δημοκρατία καταπατώντας τους νόμους και το Σύνταγμα, ψηφίζοντας μνημόνια που έστειλαν στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες, κατασταρτηγώντας θεμελειώδεις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος αναγκάζοντας σε παραιτήσεις ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, πετώντας στα σκουπίδια το αποτέλεσμα του δημοψήφισματος που ήθελε ο Ελληνικός Λαός, στοχοποιώντας απλούς πολίτες που υπερασπίστηκαν το εθνικό συμφέρον, που έκλεισε τα μάτια σε καταγγελίες του συγκυβερνήτη της Καμένου για βρώμικες συναλλαγές και ξέπλυματα προκειμένου να πουληθεί η ιστορία της Μακεδονίας για την οποία χύθηκε αίμα αληθινών Ελλήνων και η λίστα των ανομημάτων δεν τελειωνει.

Στις Βρυξέλες πήγα ως δημοσιογράφος να καλύψω τον τεράστιο δικαστικό αγώνα που ξεκινάει η Επιτροπή πουελη της είναι ο πρέσβης ετ Λευτέρης Καραγιάννης και ο πολλές φορές βουλευτής των φίλων σας Αμερικανών σε πολιτεία των ΗΠΑ κ. Σπύρου, πρωτοβουλία που πήρε μόνο ένας Ευρωβουλευτής την υποψηφιότητα του οποίου έχει εγκρίνει ο Άρειος Πάγος και ήταν ο μόνος που πήρε αυτή την πρωτοβουλία δηλαδή να ξεσκεπάσει την μοναδική στα παγκόσμια χρονικά σκευωρία κατά ενός Έθνους που κατασκεύασε το κόμμα που υπηρετειτε με τη συνενοχή φυσικα των συντρόφων σας στη ΝΔ γιατί τα ίδια αφεντικά έχετε. Κα Αχτσιογλου εν ολίγοις τέρμα οι πληθυντικοί, εσύ μάλλον θα μου μιλάς στον πληθυντικό γιατί εγώ σε αντίθεση με σένα έχω αξιοπρέπεια και υπερηφάνια ως Ελληνίδα που θα την υπερασπιστώ μέχρι τέλους. Εισαι η Έφη και εισαι υπάλληλος μου σε πληρώνω και οφείλεις να κάνεις ότι σου πω! Χθες στο πρόσωπο του Αρχηγού σου και ότι άλλο είναι, είδα φόβο πανικό και κακία! Ένα φοβισμένο δειλό ανθρωπάκι που το αφήσαμε ανεξέλεγκτο να εξοντώσει τον Ελληνισμό. Και μόνο σε μια διατύπωση σου θα σου δώσω δίκιο: Δεν είμαι μια απλή διαμαρτυρωμενη πολίτης!

Είμαι σε αποστολή μαζί με χιλιάδες άλλους Να συμβάλλουμε με τη δράση το λογο και το έργο μας να επιβιώσει ο Ελληνισμός, να σωθει η πατρίδα μας, να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας, να ανακτήσει ο Έλληνας την υπερηφάνια του και να αποδώσει δικαιοσύνη με το αυτό συνεπάγεται! Οσοι πρόδωσαν όπως προβλέπει ο ποινικός κωδικας, να δικαστούν και να φυλακιστούν!

Γεωργία Μπιτάκου στην Έφη

Ετικέτες: Μακεδονία Προδοσία Απάντηση Αχτσιόγλου Μπιτάκουe-genius.gr ...intelligent web software