«Ντου» Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια

roub2.jpg
0
0
0
s2smodern

Στα μέλη της αναρχικής συμμορία πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν από το σημείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή ατόμου, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό. Η προσαγωγή, τελικά, μετατράπηκε σε σύλληψη.

«Δεν τρομοκρατούμαι» απάντησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μέσω Twitter μετά την έφοδο στο γραφείο του, αναρτώντας και δύο φωτογραφίες από τα τρικάκια και τις μπογιές που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ αλλά και στην υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας σε κείμενό του για την έφοδο στο γραφείο του υπουργού Υγείας, που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Κανείς δε θα περίμενε από κάποια κυβέρνηση, πόσο μάλλον μία δεξιά που εκπροσωπεί την "ελίτ" της κοινωνίας, να σώσει ζωές απλών ανθρώπων στηρίζοντας με νύχια και με δόντια τις δομές υγείας που παραπαίουν. Αντ’ αυτού, δυστυχώς, είναι αυτονόητη η απάνθρωπη στάση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος κλείνει μάτια και αυτιά μπροστά στα πιο ουσιαστικά προβλήματα του τομέα της υγείας, όπως μικρά παιδιά που η ζωή τους απειλείται άμεσα, καρκινοπαθείς που δεν παίρνουν τα φάρμακά τους έγκαιρα και τη μη παροχή πρόσβασης στην υγεία σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Παράλληλα, πλασάρει μια πολιτική ατζέντα που θέλει τη βίαιη κρατικοποίηση του συλλογικού-αλληλέγγυου θεσμού του ΚΕΘΕΑ, θέτοντας τον ευάλωτο σε πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα».

Ετικέτες: Επίθεση Υπουργός Σύλληψη Συμμορία Ρουβίκωνας Γραφείο Κικίλιαςe-genius.gr ...intelligent web software