x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Άννα Μαρία Τσικρικώνη - Φλώρου υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αν ο όρος «Σύγχρονη Γυναίκα» αφορά στην πολυδιάστατη φύση της γυναίκας και τους καίριους ρόλους της, στην οικογένεια, στον επαγγελματικό στίβο και στο κοινωνικό σύνολο, τότε η Άννα Μαρία Τσικρικώνη - Φλώρου, τον έχει κατακτήσει με το σπαθί της.

Δυναμική και δραστήρια, με καταγωγή από τη Δράμα, αποδεικνύει καθημερινά ότι όχι μόνο καταφέρνει να  φέρνει εις πέρας όλους τους στόχους της, αλλά θέτει και νέους.

Η Άννα Μαρία Τσικρικώνη - Φλώρου μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο Δήμο Χολαργού –Παπάγου, αποφάσισε να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές με στόχο να εκπροσωπήσει επάξια τους συμπολίτες της στην περιφέρεια Αττικής στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για τον Βόρειο Τομέα. 

Η ίδια πιστεύει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα, προγραμματισμό, με διάθεση προσφοράς αλλά και ρήξεων. Όπως συνηθίζει να λέει «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει ενεργούς πολίτες στον πυρήνα της, για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια Αυτοδιοίκηση πολιτών, κοινωνίας, δικαιωμάτων, ανάπτυξης, ασφάλειας και πολιτισμού.  Μόνο όταν συμμετέχεις μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Από απόσταση είσαι απλώς παρατηρητής-κριτής».  

Η  Άννα Μαρία Τσικρικώνη - Φλώρου είναι Οικονομολόγος. Εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2010 με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία» του Δημάρχου Βασιλείου Ξύδη και στη συνέχεια το 2014 και το 2019 με το συνδυασμό «Μαζί για την Πόλη μας».

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Χολαργού, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παπάγου-Χολαργού, Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Είναι παντρεμένη με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και έχει δύο κόρες οι οποίες διαγράφουν τις δικές τους επαγγελματικές επιτυχίες.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software