Γράφτηκε στις .

Πορεία του Π.Ε.Σ. στη Λάρισα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της μετανάστευσης

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Λάρισα, 08 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα το εσπέρας της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019 η πορεία διαμαρτυρίας του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» κατά της κατάπτυστης, μειοδοτικής συνθηκολογήσεως των Πρεσπών (υπογραφείσης την αποφράδα 12η Ιουνίου 2018 υπό των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και τηρουμένης ως μη ώφειλε μέχρι της σήμερον από τους ψευτοπατριώτες της Νέας Δημοκρατίας) και εναντίον της εισβολής λαθροεποίκων, ως επί το πλείστον ισλαμιστών. Η πορεία διετράνωσε ότι ο ελληνισμός μάχεται και αντιστέκεται, ακόμη και τώρα που εξαφανίστηκαν οι κίβδηλοι Μακεδονομάχοι, που είχαν επενδύσει προεκλογικώς για ψηφοθηρία στο εθνικό μας θέμα. Έμειναν οι γνήσιοι Μακεδονομάχοι, που δεν υπέγραψαν ούτε σέβονται την γενομένη προδοσία. Κάποιος «φιλελεύθερος» ονόματι Κούλης, από του βήματος της Βουλής και σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίαυλο δήλωσε ότι ο Τσίπρας ξεπούλησε την Μακεδονία με αντάλλαγμα τις συντάξεις.

Τώρα άραγε με τί αντίτιμο συνεχίζει την τήρηση των υπεσχημένων από τους δοσιλόγους; Παραλλήλως, η εκδήλωση κατέγραψε ένα ρητό, ηχηρό ΟΧΙ στην προδοτική πολιτική των ανοικτών, αφύλακτων συνόρων και στην αλλοίωση του πληθυσμού της αιματοποτισμένης μας Πατρίδος, ένα ΟΧΙ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές των νεοταξιτών (σιωνιστών, Αμερικανών, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) και να επιβάλει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και ειδικά της φιλτάτης Ελλάδος. Επί μιάμιση ώρα, έκπληκτοι οι Λαρισαίοι, που έχουν συνηθίσει μόνο στις εμετικές μαυροκόκκινες σημαίες, είδαν επί τέλους ένα ποτάμι από Σημαίες γαλανόλευκες, Δικεφάλους, τον Ήλιο της Βεργίνας και τα λάβαρα της Ορθοδόξου Πίστεώς μας και άκουσαν το «Μακεδονία ξακουστή» και γνήσια συνθήματα για την μία και μοναδική Μακεδονία, που δεν έχει δικαίωμα κανείς να ξεπουλάει στους αρκουδιαραίους μετηλλαγμένους Βουλγάρους (Σκοπιανούς) με το έωλο επιχείρημα ότι δήθεν δεν γίνεται διαφορετικά, και για τα σύνορα και την κρατική μας υπόσταση, που οφείλει την ύπαρξή της στο Γένος των Ελλήνων, και αυτού την ακριβο-απόκτητη Ελευθερία πρέπει να υπηρετεί. Συνθήματα που εκφράζουν πλήρως τον αγνό, αδούλωτο ελληνικό λαό, αλλά δεν εκφωνούνται ποτέ υπό των πολιτικάντηδων και των βαστάζων τους, σε μία εκδήλωση αμιγώς εθνικιστική, χωρίς κομματική υστεροβουλία. Συνθήματα με το νου και την καρδιά στραμμένα προς υγιή, ελεύθερο προσανατολισμό, ακόμη και κατά της κάρτας του πολίτη και των αμερικανικών/νατοϊκών βάσεων στην Πατρίδα μας, που μάς καθιστούν προτεκτοράτο πατρώνων που βυσσοδομούν εναντίον μας, όπως φαίνεται από την στάση τους τόσο στο σκοπιανό όσο και στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Η πορεία διήλθε από κεντρικές αρτηρίες της Λαρίσης, από την οδό Μακεδονίας (δυστυχώς Βενιζέλου), Φιλελλήνων, Κύπρου, Βασιλέως Παύλου (Μανδηλαρά), Βασιλίσσης Σοφίας (Παπαναστασίου) και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επί 20 περίπου λεπτά έγινε στάση στην κεντρική πλατεία, ενώ η αφετηρία και ο τερματισμός ήταν στην Πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος, καθότι θέλουμε πάντοτε την εξ ύψους βοήθεια του Τριαδικού Θεού μας, και αρχόμεθα πάντοτε από τόπου με Ιερό Ναό και εκεί καταλήγουμε. Και πάλι ο Θεός έβαλε το άγιο χέρι Του, και επεκράτησε ευδία, καθ’ όλη την διάρκεια της συγκεντρώσεως. Σημειωτέον πως το παρών έδωσαν όχι μόνον Λαρισαίοι Πατριώτες – Εθνικιστές αμφοτέρων των φύλων και όλων των ηλικιών, αλλά και εκπρόσωποι των συλλόγων «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» εκ Βόλου και «Ιερός Λόχος 2012» εκ Σερρών.

Την τιμή του ράσσου διέσωσε ο επίσης συμμετασχών Μοναχός Αλέξανδρος, εκ Ρωσσίας ορμώμενος, γιατί όποιος είναι ενωμένος με τον Χριστό και την Εκκλησία Του είναι, ανεξαρτήτως εθνικότητος, με την αλήθεια και το δίκαιο. Και δεν υπάρχει Σλάβος γνήσιος Ορθόδοξος, που να μην είναι και βαθειά φιλέλλην και ευγνώμων προς το Έθνος μας, γιατί γνωρίζει καλώς πως οι φωτιστές των Σλάβων υπήρξαν οι Έλληνες Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος και οι μαθητές τους. Οι αγνώμονες Σλάβοι και οι Βούλγαροι που στρέφονται κατά της Ελλάδος γίνονται και θεομάχοι. Ενώ οι μεγαλόσχημοι εκκλησιαστικοί ταγοί που συναινούν στην επιδρομή αλλοφύλων γίνονται και εξωμότες χριστιανομάχοι εθελογενίτσαροι και συνεργάτες του εχθρού, προδότες και της Πίστεως και της Πατρίδος.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΩ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΠΑΡΟΥΧ, ΤΟΥ ΚΡΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΗΛ! ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β΄ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΕΛΑΣΗ, ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ – ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

Μακεδονία, Προδοσία, Πορεία, Λάρισα, Μετανάστευση, Π.Ε.Σ