Δεν είναι γεύμα ακριβού ξενοδοχείου αλλά… η σύμβαση για το φαγοπότι των μεταναστών

.jpg
0
0
0
s2smodern

“Πρωϊνό : Κρουασάν με σοκολάτα και γάλα ή τσάι. ( καθημερινά) Εβδομαδιαίο μενού γεύματος: 3 γεύματα κρέατος (λουκάνικο μοσχαρίσιο, μπιφτέκια και κοτόπουλο συνοδευόμενα με ρύζι). 3 γεύματα με όσπρια (φακόρυζο και φασολάδα συνοδευόμενα με ελιές) Εβδομαδιαίο μενού δείπνου: Συνδυασμός βραστού αυγού με ντάκο, ελιές και αγγούρι κατά περίπτωση. (Το γεύμα και το δείπνο συνοδεύεται από αραβική πίτα ενώ στο συσσίτιο περιλαμβάνονται και 2,5 λίτρα νερού εμφιαλωμένου ανά άτομα για την κάλυψη της ημερήσιας ανάγκης) Ειδικό μενού υπάρχει για βρέφη και παιδιά (0-6 μηνών και 6-12 ) θηλάζουσες και διαβητικούς.” –

Αυτό είναι το εβδομαδιαΐο διατροφικό πρόγραμμα που διατίθεται στους “μετανάστες” της Μόριας, δυνάμει της σύμβασης μεταξύ της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Εθνοφυλακής ‘Αρχιπελάγους και Ένωσης Εταιρειών Μαζικής Εστίασης και στο πλαίσιο παροχής πλήρους διατροφής (πρωινό-γεύμα-δείπνο) 13.060 ατόμων για διάστημα 7 ημερών αντί του ποσού των… 499.234,50 ευρώ!!!

Δεν γνωρίζω, αν αυτοί που σας κουβάλησαν εδώ σας πληροφόρησαν, αλλά να ξέρετε ότι σ αυτή την Χώρα που σας φιλοξενεί το 40% του πληθυσμού της, πένεται ή υποσιτίζεται. Γιαυτό καλοί μου άνθρωποι ..ελεήστε μας!!!!!

 

Ετικέτες: Ελλάδα Κρίση Προσφορά Μετανάστες Λεφτά Πεταμένα Φαγητόe-genius.gr ...intelligent web software