x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εδώ η χώρα καίγεται και ο Άδωνις χτενίζεται – Ασχολείται με το τι γίνεται στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε λάδι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ευκαιρία να στρέψει τα βλέμματα μακριά από το αντεργατικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή και τη μεγάλη απεργία με την οποία απάντησαν οι εργαζόμενοι βρήκε ο υπουργός Εργασίας Αδωνης Γεωργιάδης με αφορμή μια ανακοίνωση εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

Οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο» ζητούν να μην τους εμπλέκουν διάφοροι (δεν κατονομάζουν ποιοι) στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στοχοποιούνται συνολικά ή επιλεκτικά ότι στηρίζουν τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές.

Αυτό το εκμεταλεύτηκε ο κ. Γεωργιάδης που από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε ότι ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας να μεταβεί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έκαναν εργαζόμενοί του. Προφανής του στόχος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να δείξει ότι ο ίδιος είναι «φιλεργατικός» παρά το αντεργατικό νομοσχέδιο.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος απάντησε στον υπουργό ότι από τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση των εργαζομένων του «Κόκκινου» δεν προκύπτει κανενός είδους άσκησης bullying και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι χρησιμοποίησε την ανακοίνωσή αυτή ως αντιπερισπασμό για την κριτική που δέχεται για το νομοσχέδιό του.

Πάντως το θέμα δεν μπορεί να αφορά την Επιθεώρηση Εργασίας, επειδή η καταγγελία δεν είναι εναντίον εργοδότη, αλλά προφανώς εναντίον ακροατών του σταθμού ή/και θερμόαιμων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αφορά την ελευθερία του Τύπου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software