x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κασσελάκης στην γερμανική ΤΑZ: “Πρέπει να γίνει μεγάλη κάθαρση στην Ελλάδα”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, η οποία φιλοξεί ένα μεγάλο ρεπορτάζ με το προφίλ του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιγράφει τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολιτικό που «δρα γρήγορα και αυτόνομα» και τον χαρακτηρίζει «sunny boy», δηλαδή ηλιόλουστο αγόρι, «από τις ΗΠΑ».

Η Taz σημειώνει ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με τις πιο προοδευτικές ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των αναπήρων και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων».

Ο ίδιος είπε στην Τaz ότι η χώρα «πρέπει να λειτουργεί δημοκρατικά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη κάθαρση από κάτω προς τα πάνω. Παντού. Χρειάζεται γερό στομάχι για αυτό και πρέπει να χαλάσεις το παιχνίδι για πολλούς ανθρώπους. Είμαι έτοιμος να το πράξω».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software