Η απάντηση του Γιάννη Λαγού για το... Στάλινγκραντ

5d8b63fe825e63468a52f052.jpg
0
0
0
s2smodern

Απάντηση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σχετικά με δημοσιεύματα που τον κατηγόρησαν για την ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωβουλή για την αλλαγή της ονομασίας κεντρικού δρόμου στις Βρυξέλλες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Στις 18.9. 2019 υπήρξε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με το οποίο καταδικάζει τα εγκλήματα του ναζισμού και του κομμουνισμού. Αμέσως μετά κατέθεσα μια ερώτηση – πρόταση προς την κομισιόν με την οποία ζητώ, βάσει αυτού του ψηφίσματος, να αλλάξει η ονομασία “Σταλινγκραντ” σε κεντρική λεωφόρο των Βρυξελλών (στην οποία, δυστυχώς, βρίσκεται η Ορθόδοξη Ιερά μας Μητρόπολη) όπως και κάθε τι άλλο θυμίζει τα εγκλήματα των κόκκινων τρομοκρατών που δολοφόνησαν εκατομμύρια αθώων πολιτών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εν Ελλάδι ληστοσυμμορίτες να αφρίσουν και να εκτοξεύσουν άναρθρες κραυγές γιατί απλά ξεμπροστιάστηκαν.

Κομμούνια πάρτε το χαμπάρι τα εγκλήματα σας έστω και αργά ξεσκεπάζονται. Ο, τι θυμίζει το βρωμερό σας παρελθόν θα πεταχτεί στα σκουπίδια. Τώρα θα δούμε και πάλι πόσο δημοκράτες είσαστε. Τώρα που θα βιώσετε στο πετσί σας αυτά που τόσο χονροϊδέστατα κάνετε στην Ελλάδα μας σε όσους δηλώνουν Πατριώτες. Όσον αφορά στην αντίδραση ενός κομμουνιστή ευρωβουλευτή, καλά τα λέει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Τα Νέα” μόνο που όταν ψηφιζόταν το συγκεκριμένο θέμα στην ευρωβουλή είχε λουφάξει και δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη.

Υπόσχομαι, λοιπόν, να ανακινήσω όσο μπορώ το συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου όχι μόνο η οδός Σταλινγκραντ να αλλάξει όνομα αλλά και ό, τι άλλο θυμίζει το εγκληματικό παρελθόν τους".

Ιωάννης Λαγός

Ευρωβουλευτής

Ετικέτες: Απάντηση Κομμουνισμός Δρόμος Εγκλήματα Πρόταση Λαγός Βρυξέλλες Αλλαγήe-genius.gr ...intelligent web software