Ο Κυριάκος Βελόπουλος, η Ελεύθερη Ωρα και ο… Βάρναλης!

2677969.jpg
0
0
0
s2smodern

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Ας αρχίσουμε με το ρεπορτάζ! Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της «Ελληνικής Λύσης» για το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας αναφέρει τα εξής:

«ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μία περιθωριακή εφημερίδα, γνωστή για τις σχέσεις της με πολιτικά «πτώματα», εκμεταλλευόμενη τα πατριωτικά και θρησκευτικά αισθήματα των Ελλήνων με σκοπό το κέρδος, επιχειρεί τη σπίλωση του κόμματός μας και την αμαύρωση του εθνικού μας έργου, προσπαθώντας να συνδέσει το κόμμα μας με το κόμμα του Ντενκτάς και το σκοπιανό VMRO! Είμαστε η μόνη ελληνική φωνή στο Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Με περιθωριακές εφημερίδες και πολιτικά «πτώματα» δεν ασχολούμαστε, διότι φοβόμαστε την πολιτική σηψαιμία! Αναδύει μυρωδιά… «πτωμαΐνης», βόθρου, ψεύδους, γι’ αυτό και τους αφήνουμε στη χωματερή της «δημοσιογραφίας» τους. Επισυνάπτουμε την επίσημη ανακοίνωση του ECR που αποδεικνύει ότι το δημοσίευμα είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και δυσφημιστικό και δίνουμε ραντεβού στα Δικαστήρια! H φαιδρότητα δε του δημοσιεύματος καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι τόσο το ψευδοκράτος των Κατεχομένων της Κύπρου όσο και το κράτος των Σκοπίων δεν είναι καν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Υ.γ.: Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε! Δε θα σας επιτρέψουμε όμως να αμαυρώσετε την ελληνοπρέπεια και τους αγώνες που κάνει η Ελληνική Λύση για την Ελλάδα!».

Κυριάκο Βελόπουλε, καταρχήν τα έγγραφα που παραθέτουμε είναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το επίσημο ιστολόγιο της ευρωομάδας στην οποία ανήκει και το κόμμα σου. Οπότε άσε τα… σάπια ότι δήθεν επιχειρούμε να σε συνδέσουμε εμείς με το κόμμα του Ντενκτάς και το σκοπιανό VMRO. Τώρα αν θέλεις να παίζεις με τις λέξεις, δηλαδή ότι είσαι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας του «ECR group» και όχι της ευρύτερης μητρικής ομάδας «ECR party», μέλος του οποίου είναι το «ECR group»(!), οπότε δεν ξέρεις τίποτα για το… φόνο, ε τότε ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα και δεν απαντάς για την ταμπακιέρα. Και αυτό, όμως, μπορώ να το δεχθώ ως πολιτική σου επιλογή.

Αλλά να κατηγορείς εμάς εδώ στην Ελεύθερη Ωρα ότι «πουλάμε» Ορθοδοξία με σκοπό το κέρδος, εσύ που πούλαγες αθεόφοβε τις «αυθεντικές επιστολές του Χριστού» δια της τηλεοράσεως, ε πάει πολύ ρε Κυριάκο και τουλάχιστον δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας ενόψει των επερχόμενων!

«Αχ, πού 'σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!», όπως θα έλεγε και ο Κώστας Βάρναλης!

Ετικέτες: Απάντηση Δημοσίευμα Ελεύθερη Ώρα Βελόπουλοςe-genius.gr ...intelligent web software