Απόπειρα δολοφονίας υποψηφίου του Κασιδιάρη στο πεδίον του Άρεως: Τι λέει ο Σωτήρης Μεταξάς, θύμα της επίθεσης

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Θύμα της επίθεσης ο δικηγόρος Σωτήρης Μεταξάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους «Ελεύθερους Αθηναίους» του Ηλία Κασιδιάρη. Ίσως γι' αυτό και δεν έχει ακόμη κανείς καταδικάσει την επίθεση. Η «ασφάλεια» έχει γίνει λέξη – ανέκδοτο στο ελληνικό κράτος, καθώς στο ίδιο το κέντρο της πρωτευουσάς του συμμορίες – τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς, ξυλοκοπούν πολίτες, χωρίς φυσικά να γίνει καμία σύλληψη.

Το τελευταίο σχετικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο πεδίο του Άρεως, όπου ξεκίνησε ξανά – μετά από πολύ διαφήμιση και ίσως προεκλογικά – η έκθεση βιβλίου. Η οποία αφέθηκε να γίνει πεδίο δράσης εγκληματικών συμμοριών. Ο Σωτήρης Μεταξάς περπατούσε – όπως ο ίδιος περιέγραψε μιλώντας στο newsfire.gr- ανάμεσα στα περίπτερα. Σε ένα σημείο που έχει κενό δέχθηκε την πισώπλατη επίθεση από τέσσερα άτομα – τρεις άνδρες και μια γυναίκα – οι οποίοι μάλιστα χτύπησαν και μια γυναίκα που προσπάθησε να επέμβει. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να του σπάσουν τρία πλευρά και να του ανοίξουν το κεφάλι.

Φυσικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά. Ο γνωστός δικηγόρος συνεχίζει να νοσηλεύεται, ενώ καμία δημοτική παράταξη δεν έχει ακόμη καταδικάσει την επίθεση εναντίον του. Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει εάν ένας υποψήφιος της αριστεράς είχε δεχθεί τέτοιου είδους μαφιόζικη επίθεση;

TAGS: