x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βουλή: «Καρφί» Σαράκη για «αλισβερίσι» κυβέρνησης – Ντογιάκου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Καρφί» προς την κυβέρνηση και τον πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντα, Ισίδωρο Ντογιάκο, εξαπέλυσε στη Βουλή ο βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης.

Ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis ανέδειξε αυτό που ψιθυρίζεται εδώ και αρκετό καιρό εντός και εκτός του Κοινοβουλίου σε σχέση με τον τέως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, κατά την τοποθέτησή του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Σαράκης τόνισε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη «έχει υποσχεθεί» στον κ. Ντογιάκο τη θέση του επικεφαλής της Δικαστικής Αστυνομίας.

«Μήπως η θέση αυτή έχει δημιουργηθεί για τον πρόσφατα συνταξιοδοτιθέντα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο;» διερωτήθηκε υπαινικτικά, ζητώντας απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο των υποκλοπών, συμβάλλοντας στη συσκότιση της υπόθεσης, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να ικανοποιεί τα αιτήματα παρόχων κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να τεθούν εμπόδια στην έρευνα της ΑΔΑΕ.

Μάλιστα, όταν ρωτήσαμε τον τέως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες, εκείνος μας αντέτεινε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την έρευνα γιατί… συνταξιοδοτήθηκε.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software