x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τεράστιο σκάνδαλο Μητσοτάκη: Αφαίρεσε από το ταμείο ανάκαμψης τα αντιπλημμυρικά έργα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δημοσίευμα βόμβα με τίτλο «Φιάσκο με το ταμείο ανάκαμψης;» παρουσιάζει το Euroactiv, εκθέτοντας για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Κομισιόν που εμπλέκεται σε επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφών είπε στο EUROACTIV ότι λίγες εβδομάδες πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Mητσοτάκη υπέβαλε στην εκτελεστική εξουσία της ΕΕ μια αναθεωρημένη έκδοση του Σχεδίου Ανάκαμψης, από την οποία αφαίρεσε τα αντιπλημμυρικά έργα, σημειώνοντας πως πρόκειται για μέτρα πρόληψης από τις πλημμύρες.

Μάλιστα, ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι ελπίζει πως η ελληνική κυβέρνηση μετά την τελευταία καταστροφή θα αλλάξει τη θέση της, ενώ μέσα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω ζήτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε καμία απάντηση.

Συγκεκριμένα, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούν τους υπουργούς ποια και πόσα έργα εξαιρέθηκαν, τις αιτίες της απόφασης αυτής, αλλά και πώς θα χρηματοδοτηθούν πλέον αυτά τα έργα, όπως επίσης ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια κυβέρνηση είχε αφαιρέσει από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης είχε αφαιρεθεί και το έργο της τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software