Εκδήλωση στην Άνδρο για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία

simposio4.jpg
0
0
0
s2smodern

Με πρωτοβουλία του Πατριωτικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε στην Άνδρο το 1ο συμπόσιο για τον πατριωτισμό, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με μεγάλη συμμετοχή στελεχών από όλη την Ελλάδα και πολλούς κατοίκους του νησιού.

Ομιλητές ήταν ο Ηλίας Φιλιππίδης καθηγητής πανεπιστημίου Κοινωνιολογίας, ο Ανδρέας Μακρογκίκας Γεωπόνος και επκπαιδευτικός, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης Μαθηματικός και πολιτικός Επιστήμονας, ενώ την συζήτησε διεύθυνε ο Γ. Λιμούρης γιατρός καθηγητής πανεπιστημίου.

Ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστας τόνισε την ανάγκη να αποδείξουμε σε ένα κόσμο νοθείας ιδεών πόση σημασία έχει η διατύπωση βιώσιμης και ρεαλιστικής πρότασης για να εμπιστευτεί η κοινωνία τις πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να φέρουν την εθνική πολιτική και να σταματήσουν την πορεία παρακμής. Η μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ πολιτών και συστήματος προκύπτει ακριβώς διότι δεν κατορθώσαμε μέχρι σήμερα να πείσουμε για την δυνατότητα εφαρμογής των ιδεών μας. Ο κ. Κώνστας επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη ανάγκη η Ελληνική περιφέρεια να τεθεί στην πρωτοπορία των αγώνων καθώς και στην μεγάλη ναυτική, ηρωϊκή και δημιουργική παράδοση του νησιού.

Ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Γιάννης Μαλταμπές εξήγησε γιατί πρέπει να δώσουμε όλες τις απαντήσεις απέναντι σε ένα σύστημα που μας θέλει απαθείς. Δεσμεύτηκε ότι το συμπόσιο θα καταστεί θεσμός τόσο για την Άνδρο όσο και για άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου να αναδειχτούν οι θέσεις των πατριωτών.

Ετικέτες: Εκδήλωση Ορθοδοξία Πατριώτες Ελληνισμός Άνδροςe-genius.gr ...intelligent web software