Οργή από τους κατοίκους στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων για την καταστροφή και για τους υπεύθυνους που κρύβονται

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποίησαν οι Μεγαλοκαλυβιώτες λίγες μόνο ώρες αφότου υποχώρησαν (από τις περισσότερες γειτονιές) τα λασπόνερα που σκέπασαν από άκρο σε άκρο το χωριό. Η απόγνωση για την καταστροφή, η αβεβαιότητα για το αύριο που παραμένει άδηλο για το χωριό μετά την απερίγραπτη καταστροφή, σε κατοικίες, υποδομές, καλλιέργειες και επιχειρήσεις και η οργή για εκείνα που δεν έγιναν από την οργανωμένη πολιτεία αλλά έκαναν οι ίδιοι (κυρίως τα νέα παιδιά) τις ημέρες της θεομηνίας σώζοντας γέροντες και ανήμπορους συνανθρώπους τους, ξεχείλιζαν μεταξύ των συγκεντρωμένων.

Η ένταση ήταν παρούσα στη συνέλευση με τους νέους του χωριού, ωστόσο, να δείχνουν αποφασισμένοι για συνέχιση της αυτοπροστασίας με περιπολίες νέων τις βραδινές πρωτίστως ώρες για την αποφυγή του πλιάτσικου (ήδη «συνελήφθησαν» επίδοξοι πλατσικολόγοι).

Παράλληλα θα λειτουργεί Επιτροπή Αγώνα η οποία θα αναλάβει να συναντηθεί με αρχές και φορείς της περιοχής.
Πιθανότατα τις επόμενες ημέρες την πρωτοβουλία των κινήσεων θα αναλάβει Επιτροπή Αγώνα για τη διεκδίκηση των αυτονόητων που πρέπει να γίνουν για να επουλωθούν οι αμέτρητες πληγές στο χωριό.

TAGS: