ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΝΤΡΟΠΗΣ» ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: «ΜΑΥΡΟΣ» Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

.jpg
0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Τα όσα βιώνουν οι μαθήτριες και οι μαθητές κυρίως των Δημοτικών σχολείων της χώρας, ξεπερνάει την πιο νοσηρή φαντασία. Όπως μόνο εμείς σαν «Ε.Ω.», παρουσιάσαμε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου του 2019 (υπάρχει άρθρο - παρέμβαση του εκδότη και διευθυντή Γιώργου Μιχαλόπουλου στην σελίδα 4), γίνεται μια δήθεν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση τών παιδιών του δημοτικού σχολείου!!! Υπάρχει σε βιβλίο του Δημοτικού κεφάλαιο αφιερωμένο στον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ των αγοριών… και την ευχαρίστηση που νιώθουν τ’ αγόρια τού Δημοτικού όταν χαϊδεύουν ή τρίβουν το πέος τους!!! Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βιβλίο: «Αργά ή γρήγορα, τα περισσότερα αγόρια ανακαλύπτουν ότι νιώθουν ευχάριστα όταν είναι μόνα τους και χαϊδεύουν ή τρίβουν το πέος τους. Κατά την διάρκεια της εφηβείας και μετά, το τρίψιμο του πέους σού προκαλεί στύση, αλλά όχι πάντα, ειδικά όταν είσαι αγχωμένος ή βιαστικός. Αυτό το τρίψιμο του πέους λέγεται αυνανισμός και καταλήγει συχνά σε εκσπερμάτωση – αν όχι πάντα. Μη νιώθεις άσχημα με τον αυνανισμό. Δεν πρόκειται ούτε να τυφλωθείς, ούτε να βγάλεις τρίχες στις παλάμες…». Μετά υπάρχει στο βιβλίο αναφορά για το σεξ και ότι:

«Ο μπαμπάς μπορεί να βάλει το πέος του μέσα στον κόλπο της μαμάς και αυτό συνήθως κάνει και τους δύο να αισθάνονται ωραία»!!! Έρχεται τώρα ΝΕΟ χτύπημα!!! Οι φωστήρες που έχουν την επιμέλεια και την ευθύνη για την ύλη των μαθητών του Δημοτικού σχολείου έχουν συμπεριλάβει στο βιβλίο τής Ε’ Δημοτικού το πιο κάτω κείμενο που προκαλεί αίσθηση.

Ο μαύρος Χριστός

Γυρεύω έναν ντόπιο ζωγράφο, για να μού φτιάξει έναν μαύρο Χριστό. Να μου ζωγραφίσει τον Κύριό μου και Πατέρα μου, μ’ έναν όμορφο χιτώνα σαν κι αυτόν που φοράει ο δικός μου γονιός. Άκουσε με, Χριστέ μου και Πατέρα μου: Οι λευκοί σε παράστησαν σαν έναν ωραίο άντρα από την δική τους φυλή, οι κόκκινοι ινδιάνοι σε ζωγράφισαν ίδιο μαζί τους, οι κίτρινοι σού δάνεισαν το χρώμα τους. Θα αρνηθείς τώρα να πάρεις και το δικό μου χρώμα, το μαύρο»;».

Πόσο δίκιο έχει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που αναφέρει σε επιστολή του στη νέα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων: «Τα πολλά προβλήματα που κληροδότησε η απελθούσα μαρξίζουσα κυβέρνηση τού κομματικού συνδυασμού τού ΣΥΡΙΖΑ με τις αντιχριστιανικές πολιτικές της επιλογές… πνεύμα αντιεκκλησιαστικό… μένος κατά της Ορθοδοξίας. Μια σοβαρή πτυχή του αντιεκκλησιαστικού μένους της ήταν και το μάθημα των Θρησκευτικών. Την ενοχλούσε (την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) σοβαρά ο Ορθόδοξος προσανατολισμός τού μαθήματος των Θρησκευτικών, εκφράζοντας παράλληλα και την «Ένωση Αθέων Ελλάδας», τις διάφορες ομάδες τού νεοπαγανιστικού πλέγματος, τους αιρετικούς και τους αλλόθρησκους της χώρας, οι οποίοι δεν ξεπερνούν το 5% των πολιτών…». Τα βιβλία των μαθητών τού Δημοτικού σχολείου παρουσιάζουν, όχι μόνο πολλά κενά, αλλά κάποιες από τις αναφορές που υπάρχουν σ’ αυτά είναι προκλητικές και αντιχριστιανικές. Ο «μαύρος Χριστός» προκαλεί αναστάτωση στα μικρά παιδιά της Ε’ Δημοτικού. Είναι ένα κείμενο που προκαλεί σύγχυση σε παιδιά ανήλικα που δεν μπορούν να κατανοήσουν το νόημα μιας τέτοιας προσέγγισης που σκανδαλίζει. «Να πάρει ο Χριστός και το δικό μου χρώμα, το μαύρο…»!!! προτρέπει τον Χριστό προφανώς ένας μαθητής.

Μπορεί ν’ αντιληφθεί ένας μαθητής τού Δημοτικού σχολείου τι υπονοεί ο «ποιητής»; Ποιο το βαθύτερο νόημα μιας τέτοιας αναφοράς, ενός τέτοιου περιεχομένου; Ενέχει οικουμενικότητα… είναι κάτι άλλο γενικότερο που ντύνει τον Ιησού Χριστό με χρώματα δέρματος, πότε λευκό, πότε κίτρινο, πότε κόκκινο και πότε μαύρο; Τελικά αυτός είναι ο προοδευτισμός, η δήθεν αριστερή ιδεολογία της αθεΐας, τού μπάχαλου, της αθρησκείας, όπου η «διαπόμπευση» του Ιησού Χριστού είναι ο πραγματικός στόχος των αλλοθρήσκων, των οικουμενιστών, των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων; Τα παιδιά μας τελικά είναι πειραματόζωα μέσα σ’ ένα αντιχριστιανικό και ανθελληνικό περιβάλλον που έχει σαν κύριο στόχο την «κατάργηση» της Ορθοδοξίας. Γίναμε τόπος τού ανοίκειου τρόπου, όπου η αυτοκαταστροφική μωρία κάποιων πολιτικών ή κομματικών στελεχών υπουργείων δημιουργεί προβλήματα, αντί να λύνει, στα παιδιά μας.

Οι «διαμορφωτές» των βιβλίων τού Δημοτικού σχολείου ενίοτε ξεχνούν ότι το να αναπαράγουν λεκτικά «κλισέ» παγιωμένα στις τηλεοπτικές κοκορομαχίες… δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό στα παιδιά. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει… όταν όλοι γνωρίζουμε ότι ένα παιδί του Δημοτικού είναι ευαίσθητο, αγχώνεται και επηρεάζεται εύκολα. Απαιτείται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή και όχι υπερβολές και δήθεν επαναστατικές προσεγγίσεις και θέσεις ειδικά απέναντι σε παιδιά.

Ετικέτες: Αποκάλυψη Μαύρος Βιβλία Σχολεία Χριστός Δημοτικόe-genius.gr ...intelligent web software