Γράφτηκε στις .

Ορμπάν: Χωρίς οικογένειες και παιδιά το Έθνος θα εξαφανιστεί!

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ομιλίας, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν επιτέθηκε στην ιδέα ότι η “μετανάστευση αντικατάστασης” μπορεί να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές Δυτικές χώρες!

Η ομιλία του Ορμπάν δόθηκε κατά την διάρκεια της 3ης Συνόδου Κορυφής για το Δημογραφικό που έγινε στην Βουδαπέστη στις 5 και 6 του μήνα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Ορμπάν τόνισε ότι το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι η ελάττωση του πληθυσμού της. “Γιατί συμβαίνει αυτό; Σίγουρα δεν συμβαίνει λόγω κάποιας αρρώστιας του Χριστιανικού πληθυσμού – εξάλλου ο αριθμός των Χριστιανών αυξάνει σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια αρρώστια της ίδιας της Ευρώπης γενικά”¨, είπε ο Ορμπάν! Ενώ ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο, η μετανάστευση δεν μπορεί και δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί ως λύση στα δημογραφικά προβλήματα. Δεν πρέπει να δεχθούμε ανταλλαγές πληθυσμών, δήλωσε!

Ενώ σημείωσε επίσης ότι η κυβερνησή του, αυτή την στιγμή δουλεύει προς μιας ισχυρή πολιτική γραμμή, που θα δίνει προτεραιότητα στην Οικογένεια και θα δίνει κίνητρα για να κάνει κανείς παιδιά! “Χωρίς οικογένειες και παιδιά, η εθνική κοινότητα θα εξαφανιστεί” εξήγησε, “και εάν ένα Έθνος εξαφανίζεται, κάτι αναντικατάστατο χάνεται από τον κόσμο”. Σύμφωνα με τον Ορμπάν, το μέλλον ενός έθνους και ενός λαού μπορεί να εξασφαλισθεί μόνον εάν οι οικογένειες έχουν εγγυημένα καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες αν έχουν παιδιά από το εάν δεν έχουν παιδιά” “Κερδίζουμε μόνον εάν χτίσουμε ένα σύστημα όπου αυτοί που έχουν παιδιά, ζουν καλύτερα από ότι εάν δεν είχαν ξεκινήσει μια οικογένεια”, συνέχισε ο Ορμπάν! Ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο άστοχο “πράσινο επιχείρημα” ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν παιδιά, “για να σώσουν την γή”, λέγοντας ότι αυτή η συζήτηση πρέπει εξ’ αρχής να απορριφθεί!

Έθνος, Ηγέτης, Οικογένεια, Όρμπαν, Ουγγαρία, Πατριώτης