Νεκρός 70χρονος στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τραγικές στιγμές στον Βόλο και στη Μαγνησία γενικότερα που έχουν “χτυπηθεί” από την κακοκαιρία Daniel. Η περιοχή μετράει έναν νεκρό, καθώς άνδρας περίπου 70 χρονών, αγνώστων προς το παρών στοιχείων, ο οποίος στις 9.20 σήμερα το πρωί, καταπλακώθηκε από τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesia news, ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι του, στην περιοχή του Άνω Βόλου, μεταξύ Αγ. Γεωργίου Μπαξέδων και Ανακασιάς, για να πάει σε χώρο που είχε πρόβατα, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει, καθώς στη διαδρομή, καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε, πιθανόν από το βάρος του νερού.



Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, διαπίστωσε ότι τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλά τραύματα και μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, που μίλησε στην ΕΡΤ, κ. Αρτοποιό υπάρχει και ένας άνδρας 42 ετών που παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Τραγική η κατάσταση και στη Μηλίνα

Αδιανόητες εικόνες καταγράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην περιοχή της Μηλίνας. Η περιοχή έχει στην κυριολεξία “βομβαρδιστεί” από την επέλαση της κακοκαιρίας και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι είδαν καταστήματα να πλημμυρίζουν και αυτοκίνητα να παρασύρονται στην θάλασσα.

TAGS: