x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δέχεται πίσω τους διαγραφέντες βουλευτές των Σπαρτιατών ο Βασίλης Στίγκας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Λίγες ώρες πριν καταθέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ήρθε σε συμφωνία με τους βουλευτές του κόμματος, αλλά και τους διαγραφέντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των Σπαρτιατών είχε καταγγείλει ότι ορισμένοι από τους βουλευτές του κόμματός του είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε.

Σε απάντησή τους έντεκα βουλευτές των Σπαρτιατών είχαν καταφερθεί εναντίον του κ. Στίγκα λέγοντας ότι «όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος».

Τελικά, ο Βασίλης Στίγκας και οι βουλευτές συναντήθηκαν στη Βουλή και συμφώνησαν να βάλουν τις διάφορες τους στην άκρη.

«Η ΚΟ των Σπαρτιατών είναι ενωμένοι σα γροθιά». Με τα λόγια αυτά περιέγραφαν στελέχη τη συμφωνία που επήλθε στο παρά πέντε.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου των «Σπαρτιατών» για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:


ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software