Γράφτηκε στις .

Η σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου στον Αλβανό ράπερ

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έβαλε στη θέση του» τον Αλβανό ράπερ Sin Boy. Ο «γνωστός» ράπερ μίλησε με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Νέστορας Μπάλας έθεσε στα υπόψη του Γιαννακόπουλου την ανάρτηση του Sin Boy και ο dpg7000 του απάντησε. Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξαναχτύπησε.

Και αφού έκανε κάτι σαν λογοπαίγνιο με το διάσημο τραγούδι «Μαμά», ενημέρωσε τον Sin Boy ότι εκείνη δεν θα τον ακούει γιατί την έχει αναλάβει ο Νέστορας! «Από ό,τι φαίνεται θες όντως να τρέχεις με 200 στη στροφή και να φωνάζεις τη μαμά σου… Έλα που δεν θα ακούει όμως, γιατί την έχει αναλάβει ο @ballnesball (σ.σ. Νέστορας Μπάλας)»… Σήμερα όμως, η υπόθεση παίρνει μια εντελώς απρόσμενη τροπή…Ο Sin Boy έδωσε στη δημοσιότητα ένα προσωπικό μήνυμα που του έστειλε ο dpg7000 το οποίο ανέφερε:

"Αν σε βρουν με κομμένα @ρχιδ@@ σε καμιά τρύπα παλιομ@@@@@@" Παρ’ όλα αυτά, ο ράπερ έδωσε μια άλλη διάσταση, λέγοντάς του αφενός πως είναι φαν και αφετέρου ότι έβαλε fake screenshot, υπονοώντας πως η εικόνα από την οποία ξεκίνησαν όλα (μέσω του Νέστορα) ήταν κατασκευασμένη και δεν προερχόταν από τον δικό του λογαριασμό!

Αλβανός, Απάντηση, Μηνύματα, Γιαννακόπουλος, Ράπερ