Μετά τις κατασκευασμένες - fake, κατηγορίες Στίγκα για Greek Mafia στους Σπαρτιάτες, εισαγγελική παρέμβαση

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι προκλητικά κατασκευασμένες κατηγορίες περί Greek Mafia στους Σπαρτιάτες από τον άπληστο, αλαζόνα και απομονωμένο Βασίλη Στίγκα έφεραν την εισαγγελική παρέμβαση, προφανέστατα με εντολή του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη. 

Ο καιροσκοπισμός του Στίγκα, που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τη λαϊκή βούληση και την ψήφο 250.000 ψηφοφόρων οδηγεί σε διάλυση ένα κόμμα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στις εκλογές Ιουνίου 2023.

Οι αναφορές περί μαφίας είναι αποκυήματα φαντασίας του Στίγκα, που έπρεπε να ντύσει με ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα τον καιροσκοπισμό του και τον πολιτικό του ξεπεσμό.
Έγινε μάλιστα περίγελος, όταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον χλεύασε λέγοντας ότι, υπάρχουν πρόεδρος χωρίς κόμματα.

Οι έντιμοι βουλευτές των Σπαρτιατών, εναντίον των οποίων εκτόξευσε τόνους λάσπης ο Στίγκας, ο οποίος ξεκάθαρα λειτουργεί ως πιόνι της κυβέρνησης, οδεύουν προς ανεξαρτητοποίηση.
Την αρχή έκανε το Σάββατο (2/9/2023) ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος στο προφίλ του facebook αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Γιώργου Μανούσου κάνοντας tag το όνομά του σε αυτή.
«Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος», έγραψε ο κ. Φλώρος, σημειώνοντας ότι συντάσσεται πλήρως με την ανακοίνωση του Γ. Μανούσου.

TAGS: