Τρώνε πίνουν και κάνουν χαβαλέ με τα λεφτά του ελληνικού λαού που έχει καεί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ιδιαίτερα ευχάριστη και γιορτινή η ατμόσφαιρα στο Μαξίμου

Ο Έβρος δοκιμάζεται για 14η συνεχή ημέρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές οι οποίες έχουν καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς το οικοσύστημα της περιοχής και 1,5 εκατ. στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη σε όλη την Ελλάδα, αλλά στο Μαξίμου δεν φαίνεται να τους απασχολεί και πολύ το θέμα.

Έτσι σήμερα είχαν μια μικρή γιορτή αφού δυο υπουργοί της κυβέρνησης που έχουν τα γενέθλιά τους δέχθηκαν σε εύθυμο κλίμα τις ευχές τόσο του πρωθυπουργού, όσο και των συναδέλφων τους.

Ο λόγος για την υπουργό «Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας», Σοφία Ζαχαράκη και τον υπουργό «Μετανάστευσης», Δημήτρη Καιρίδη οι οποίοι έχουν σήμερα γενέθλιά τους, γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα όλους τους συμμετέχοντες στο υπουργικό που έσπευσαν να τους ευχηθούν, εν μέσω ευχών και γελώτων.

Μάλιστα ο κ. Καιρίδης, λίγο πριν την έναρξη του υπουργικού εμφάνισε ένα κουτί με γλυκά προκειμένου να κεράσει τους συναδέλφους του λόγω της ημέρας.

Τα πειράγματα και τα πηγαδάκια δεν έλειπαν, με τον υπ. Άμυνας, Νίκο Δένδια, τον υπ. Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη και τον υπ. Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα να ήταν οι πρώτοι που ευχήθηκαν και κεράστηκαν από τον Δημήτρη Καιρίδη.

Αμέσως μετά ο υπουργός Μετανάστευσης με τα γλυκά στα χέρια περνούσε πάνω από έναν έναν υπουργό προκειμένου να τον κεράσει για τα γενέθλιά του, ενώ αντάλλαξε ευχές και με την κυρία Ζαχαράκη με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Και γιατί να μην είναι άλλωστε. Ο Έβρος «κείται μακράν».

TAGS: