Γιώργος Παπαχρήστος: “Ο Καραγιώργης έδωσε εντολή στον μπράβο του να με πυροβολήσει”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη, στο ημίχρονο του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

«’Ηταν απρόκλητο και αιφνιδιαστικό. Δέχθηκα μία γροθιά στο ύψος της μύτης μου, ακολούθησε ένας οχετός. Συνοδευόταν από δύο μπράβους οπλισμένους αλλά με χτύπησε ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πως ακολούθησαν και απειλές και ύβρεις. Ζήτησε από έναν από τους μπράβους να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος σε αμόκ, δεν τον αναγνώρισα. Η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι πριν δύο χρόνια είχαν αναφερθεί σε όσα είχαν μεταφερθεί από τις ΗΠΑ σχετικά με τα ρωσικά χρήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί προκειμένου να στηθεί αυτό το περίφημο “Ελλάςnet”, ένα δίκτυο καναλιών, το οποίο θα λειτουργούσε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο λόγος» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Και εγώ είχα επιμείνει τότε σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αίτημα δικαστικής συνδρομής από τις ΗΠΑ σχετικά με το τι έχει συμβεί για το στήσιμο αυτού του δικτύου και τα 10 εκατ. δολάρια τα οποία είχαν διακινηθεί μέσω ενός Ρώσου ολιγάρχη προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο. Αυτό δεν συνέχισε γιατί ο συγκεκριμένος κύριος έχει σχέσεις με το απελθών Μέγαρο Μαξίμου και προφανώς το αίτημα δικαστικής συνδρομής είναι καταχωνιασμένο σε κάποιο γραφείο. Εκτιμώ πως μπήκε κάποιο “χέρι” στην υπόθεση γιατί το αίτημα “χάθηκε” σε κάποιο γραφείο».

«Ενημερώθηκα πως αναζητήθηκε (σ.σ ο εφοπλιστής) και στο σκάφος του αλλά δεν βρέθηκε και ακόμα αναζητείται. Έκανα μήνυση για επίθεση και σωματικές βλάβες» κατέληξε.

TAGS: