x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βομβαρδισμός Πσκοφ: Η Μόσχα για πρώτη φορά υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από ΝΑΤΟϊκό έδαφος

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

H vυχτερινή ουκρανική επιδρομή με drones που πραγματοποιήθηκε κατά της πόλης Πσκοφ, στην βορειοδυτική Ρωσία και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν 4 μεταφορικά αεροσκάφη Il-76 και να προκληθούν σοβαρές ζημιές και σε ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό Τu-22, οι Ρώσοι λένε πως δεν πραγματοποιήθηκε από κάποιο σημείο της ρωσικής επικράτειας αλλά από ΝΑΤΟϊκό έδαφος!

Μάλιστα την άποψη των Ρώσων την υποστηρίζουν και οι Τούρκοι οι οποίοι θεωρούν πως η επίθεση έγινε από το έδαφος της Εσθονίας!

To Πσκοφ είναι πόλη 250.000 κατοίκων μόλις 20 χλμ ανατολικά των συνόρων με την Εσθονία χώρα που ανήκει στο ΝΑΤΟ και έχει και αυτό την σημασία του, καθώς θα ήταν πολύ δύσκολο για τους Ουκρανούς να πραγματοποιήσουν μία τόσο μεγάλη και μαζική επίθεση χωρίς να τους αντιληφθούν η FSB και η GRU αν αυτή προετοιμάζονταν μέσα σε ρωσικό έδαφος.

Oι Ρώσοι πιστεύουν πως η επίθεση έγινε από δυτικό έδαφος. Εάν αυτό ισχύει τότε το ΝΑΤΟ και η κυβέρνηση Μπάιντεν κλιμακώνουν την σύγκρουση σε επικίνδυνο βαθμό για τον πλανήτη.

 

Επίθεση από ΝΑΤΟϊκό έδαφος εάν αποδειχτεί σημαίνει πόλεμο, δηλαδή πυρηνικό πόλεμο.

Υπάρχουν αρκετές διαδρομές που θα μπορούσαν να ακολουθηθούν με πιο πιθανή αυτή της Βαλτικής και συγκεκριμένα από τα χωρικά ύδατα της Εσθονίας.

Στο Πσκοφ, χτυπήθηκε το 334ο Σύνταγματα Αερομεταφορών το οποίο διαθέτει συνολικά 24 Il-76. Τέσσερα από αυτά καταστράφηκαν.

Οι Ρώσοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν τις ουκρανικές επιδρομές ακόμα κι αν είναι ΝΑΤΟϊκές.

Οι Ουκρανοί φέρεται πως έκαναν μία ακόμα καταδρομική ενέργεια κατά της Κριμαίας στο ακρωτήριο Ταρκχανκάτ, με εννέα ταχύπλοα (αμερικανικής κατασκευής πάλι) και προσπάθησαν να ανατινάξουν ραντάρ της περιοχής.

Η επιχείρηση κατέληξε σε συντριβή για τους Ουκρανούς. Οι Ρώσοι τους αντιλήφθηκαν έγκαιρα και κατέστρεψαν τέσσερα ταχύπλοα που μετέφεραν 50 Ουκρανούς αλεξιπτωτιστές.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν από μαχητικά Su-24 και Mig-29.

Εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην αεροπορική βάση του Ντζάνκοϊ όπου πιστεύεται πως Ουκρανοί σαμποτέρ ανατίναξαν ηλεκτρικούς πυλώνες.

Είναι σαφές πως οι Ρώσοι θα πρέπει να αναπτύξουν σύστημα εντοπισμού ταχυπλόων σκαφών, ώστε να τα εντοπίζουν έγκαιρα και να τα καταστρέφουν όταν ακόμα βρίσκονται στην αρχή της πορείας τους.

Σε ότι αφορά το μέτωπο του Σταρομαγιόρκσ-Ουροζάιν στην Ζαπορίζια, οι Ουκρανοί αναδιατάχτηκαν καθώς οι απώλειές τους μετά τις τελευταίες μάχες ήταν, τρομακτικές!

Οι Ουκρανοί Πεζοναύτες της 35ης Ταξιαρχίας υποχώρησαν στο Σεβτσένκι για αναπλήρωση!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software