Καταπέλτης ο Αμβρόσιος για τις ταυτότητες: “Η εκκλησία λέει εμμέσως να υποκύψουμε στα τεχνάσματα των σκοτεινών δυνάμεων”

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν…», λέγει η σοφή λαϊκή παροιμία!

Σήμερα η ψυχική διατα-ραχή μας οφείλεται στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Δ.Ι.Σ. της 25ης τρέχ. μηνός, η οποία αναφέρεται σε πολλά άλλα ζητήματα, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΑ ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ … ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!
Για αργότερα, όταν δηλ. η Κυβέρνησις κ. Μητσοτάκη θα έχει λάβει τις Αποφάσεις της, οπότε οι ευσεβείς – πιστοί χριστιανοί ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ, λοιπόν, την Ιεράν Σύνοδον, ότι με ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην προσπάθειά της να μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ στις νέες ταυτότητες!
ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ (Δ.Ι.Σ.)
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

*******************
Η Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.), λοιπόν, συνεδρίασε επί διήμερον (στις 24 & 25.08.2023), ακολούθως δέ εξέδωκεν ένα μακροσκελέστατον Ανακοινωθέν, όπου αναφέρεται σε πολλά ζητήματα της Εκκλη-σιαστικής Διοικήσεως, πλήν όμως στο καυτό σύγχρονο πρόβλημα των νέων ταυτοτήτων «ποιεί τήν νήσσαν», όπως λέγει η λαϊκή μοῦσα! Ενώ το ζήτημα είναι καυτό καί καθ’ όν χρόνον στις ημέρες μας τά πλήθη των πιστών ανθρώπων τρέχουν στα Αστυνομικά Τμήματα διά να εκδώσουν το ισχύον Δελτίον Ταυτότητος, ώστε να αποφύγουν το «τσιπάρισμα» των νέων ταυτοτήτων η Ιερά Σύνοδος «συνιστά τόσο στον Ιερό Κλήρο, όσο και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα την αποφυγή δημόσιων τοποθετήσεων ή και παρακινήσεων σε διχαστικές ενέργειες ή διαμαρτυρίες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της υπεύθυνης θέσης εκ μέρους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου», την οποίαν υπόσχεται, ότι θα εκδώσει τον προσεχή … μῆνα! Ιδού, λοιπόν, απόσπασμα από τήν σχετικήν Ανακοίνωσιν:

Αποφάσεις ΔΙΣ για ταυτότητες,
παραιτήσεις και πυρκαγιές
«Συνήλθε επί διήμερο, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.……………… ……………………
Κατά τις δύο Συνεδρίες η Δ.Ι.Σ.:
– Αποφάσισε τη μεταφορά του εορτασμού των εν τη Μικρασιατική Καταστροφή Νεομαρτύρων από την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, κατά την Κυριακή μετά την Ύψωσιν.
………………………………………………………………..….
-Επί του θέματος της εκδόσεως των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, εξετάσασα την από 26.7.2023 αναφορά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, συνιστά τόσο στον Ιερό Κλήρο, όσο και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα, την αποφυγή δημόσιων τοποθετήσεων ή και παρακινήσεων σε διχαστικές ενέργειες ή διαμαρτυρίες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της υπεύθυνης θέσης εκ μέρους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
-Περατωθείσης της σημερινής τελευταίας Συνεδρίας της 166ης Συνοδικής Περιόδου, ο Μακαριώτατος Πρόεδρος ευχαρίστησε τα Συνοδικά Μέλη για την άριστη συνεργασία και τον τρόπο, με τον οποίο από κοινού αντιμετώπισαν τα ανακύψαντα θέματα».
Παρακαλώ, προσέξατε: Η Ἐκκλησιαστική Ηγεσία προτείνει να αποφεύγωνται οι διαμαρτυρίες κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων!!!!. Δηλ. ΕΜΜΕΣΩΣ, ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, μας συμβουλεύει να υποκύψουμε στα τεχνάσματα των Σκοτεινών Δυνάμεων, δηλ. στο Κράτος του Διαβόλου!
Λησμονούν, καθώς φαίνεται, τα εξής φοβερά λόγια, τα οποία ψάλλουμε κατά την Ημέρα των Χριστουγέν-νων:
«Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου.
Ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθε απεξηραμένοι»!!!
Δηλ.
«’Οσοι έχετε μίσος για την Σιών, θα ντροπιασθείτε από τον Κύριον, διότι ως χορτάρι από την φωτιά θα αποξεραθείτε»!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ!
1ον) Ο κόσμος, δηλ. οι ευσεβείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν θέλουν να λάβουν την νέαν ηλεκτρονικήν ταυτότητα, συνεπῶς δε και το σφράγισμα του Αντιχρίστου, που θα αρχίσει να εκδίδεται από τις 11 Σεπτεμβρίου τρ. ἔ., σπεύδουν στα Αστυνομικά Τμήματα, μερικοί δε καί από τίς 2.00’ το πρωΐ βασανίζονται καί ξενυχτούν, για να προλάβουν να εκδώσουν το Δελτίον Ταυτότητος, το οποίον ισχύει τώρα και το οποίον, ως λέγεται, θα ισχύει επί 10ετίαν!!!! Θα μας επιτραπεί να υπενθυμίσουμε προς τα αξιοσέβαστα Μέλη της Ιεράς Συνόδου τα λόγια του Σοφού Ισοκράτη: «Δαπανώμενος εφ΄ά μη δεί, ολίγος έση έφ’ά δεί»! Δηλ. «Σπαταλώντας τον εαυτόν Σας στα ανούσια, δεν έχετε χρόνο για τα ουσιώδη»!!! Καί η Λαϊκή Παροιμία μας λέγει: «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς ἅδετε»»!!! Δηλ. τα σπίτια μας καίγονται και Σείς, Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι, τραγουδάτε»!!!! ( Πηγή:Protagon.gr). Ιδού μερικές αποδείξεις!
2ον) Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ,
γράφει η κοσμική Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!

«Ιλαροτραγωδία χθες το μεσημέρι στην Ερμού. Εκατοντάδες οι πολίτες, που πιέζουν για ανανέωση της παληάς ταυτότητος, προκειμένου να αποφύγουν τη δαιμονοποιημένη καινούργια….Οι εικόνες αυτές κάνουν τον γύρο της Χώρας και εκθέτουν την πόλη, αλλά αυτό δεν προβλημάτισε όσο θα έπρεπε».
(ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 26.08.2023, σελ. 1η)

3ον) ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ 400 ΑΡΝΗΤΕΣ.
ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

«Υπό πολιορκία από εκατοντάδες άτομα, που ζητούσαν επιμόνως να ανανεώσουν ταυτό-τητα, βρέθηκε χθές το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού…. »!!!

(ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 26.08.2023, σελ. 4η ).
4ον) ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ …..

«Από τα ξημερώματα συγκεντρώνονται πολίτες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα για την ἔκδοση ταυτοτήτων, προκειμε΄νου να αποφύγουν τήν ψηφιακή».
5ον) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!
Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια:
Ενορίτισσα χαστούκισε
ιερέα
Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη» και «πουλημένε»!

26 Αυγ. 2023 13:36 Πελοπόννησος Newsroom
Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια. Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.
Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους. Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον iερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη», «πουλημένε», «νεοταξίτη». Συνέχισε δε, λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες. Ο 66χρονος κληρικός της είπε να μην πιστεύει ό,τι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο. Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες περί τσιπ παρακολούθησης και «δαιμονικού» χαράγματος. Μάλιστα, από τα διαδικτυακά κηρύγματα περί παγκόσμιας συνωμοσίας και τις σελίδες στο Facebook με τίτλο «Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη» με 17 χιλιάδες ακολούθους και υποσημείωση «όχι στο σφράγισμα του αντίχριστου» φτάσαμε στη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη την επικράτεια με ορισμένους κληρικούς που διαθέτουν λογαριασμό στο Tik-Tok να απευθύνουν κάλεσμα στο ποίμνιό τους.
ΠΗΓΗ: https://pelop.gr/agrio-epeisodio-gia-tis-nees-taftotites-stin-evv oia-enoritissa-chastoukise-ierea/

6ον) ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

ΠΗΓΗ: Οι ελληνικές ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι σατανικότερες από τις Ευρωπαϊκές. Μια φοβερή αποκάλυψη – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ (choratouaxoritou.gr)
7ον) ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ …..ΟΡΓΑΝΑ

ΠΗΓΗ: ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ, «ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ να καταγγείλει τον Αντίχριστο και τις προδρομικες του καταστάσεις»-ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ (choratouaxoritou.gr)
8ον) ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ
«Οι λύκοι μπήκαν στο μαντρί
και τα σκυλιά κοιμούνται!»
γράφει χαρακτηριστικά η αγωνιστική Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στο φ. της 18ης Αυγού-στου, σελ. 7, οπότε και εκφράζει την αγανάκτηση του Χριστεπωνύμου Πληρώματος για την υποκριτική Δήλωση της Ιεράς Συνόδου! Μας είπε, ότι η Ιερά Σύνοδος θα ασχοληθεί με το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων τον επόμενο μήνα, ενώ είναι γνωστόν, ότι από τις 11 Σεπτεμβρίου θα εφαρμοσθεί ο Νόμος για τις ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Οπότε ό,τι και να μας πουν τότε θα είναι άχρηστο, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, όπως γίνεται σήμερα!

 

Είναι βεβαιωμένο πλέον, ότι η Εκκλησιαστική Διοίκησις ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Γι’αυτό καί ακολουθεί με πιστότητα τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!

Ποιός έδωσε εντολή:
Να βγούν έξω από τον Ναό οι πιστοί;
Να φορέσουν την μάσκα;
Καί να προσκυνούν τις ιερές Εικόνες, φορώντας την καταραμένη μάσκα;
Να δεχθούν το εμβόλιο;
Νά κλεισθούν μέσα στό σπίτι τους, εάν νοιώθουν κάποιαν αδιαθεσίαν;
Και το τραγικώτερο, να κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων με το πλαστικό κουταλάκι;

ΔΗΛ.
ΠΟΙΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ;
ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ;

Η απάντησις είναι μία!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, μέ κορυφαίους τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ, τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Πέραν όλων αυτών έχουμε και άλλα θλιβερά γεγονότα, όπως π.χ την βεβήλωση του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ κάπου εκεί στην Αλεξανδρούπολη! Έκοψαν τα χέρια από τον Εσταυρωμένο Σωτήρα του κόσμου επάνω στο Σταυρό!!!!

Σας ερωτώ: ακούσατε κάποια ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ από την Ιεράν Σύνοδον;
(ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ESΡRESSO, 25.08.2023, σελ. 1η ).
9ον)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ
ή ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ!
Ενώ, λοιπόν, η Ιερά Σύνοδος αναβάλλει μίαν υπεύ-θυνον Ενημέρωσιν εκ μέρους της Μητρός Εκκλησίας διά το φλέγον ζήτημα των νέων ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων, η Κυβέρνησις Μητσοτάκη, διά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ίωάννου Οικονόμου έσπευσε να δηλώση, ότι
«ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»!!!!!

(ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 21.08.2023)
Και μία άλλη Ανακοίνωσις της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη μας λέγει, ότι από του έτους 2026 θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

(ΠΗΓΗ: https://flamis.gr/i-kyvernisi-apanta-stis-quot-oyres-quot-ypochreotiki-gia-oloys/ & ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 26.08.2023, σελ. 6).
10ον) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ μας αποκαλύ- πτει ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
«Ισχυρίζονται λανθασμένα πως η υποχρεωτικότητα θα επέλθει το 2026. Ήδη, όμως, στην Ευρώπη γίνονται νομικές διεργασίες, ώστε η υποχρεωτικότητα να ολο-κληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2024! » (βλ. σελ. 7).
Το ακούσατε Άγιοι Πατέρες,
Μέλη τῆς Ιεράς Συνόδου;
11ον) Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α
Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Η κατάστασις, την οποίαν ζούμε σήμερα, είναι εξόχως τραγική!
Η Πολιτεία υποτάσσεται τυφλά στους Νόμους και τις Διατάξεις των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιο-ποιήσεως, οι οποίες απεργάζονται την κυριαρχία του Διαβόλου πάνω στον Πλανήτη μας!
Η Μητέρα Εκκλησία, δυστυχώς, τηρεί σιγήν ιχθύος στα πολύ καυτά ζητήματα της καθημερινής μας ζωής!
Καί μάλιστα η Εκκλησία μερικές φορές, δυστυχώς, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗ-ΣΕΩΣ, όπως π.χ. στο ζήτημα του Κορωνοϊού, όπου ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!
Ο Σεβ. Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, τον Οποίον αναφέρει στο Ανακοινωθέν Της η Δ.Ι.Σ., έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του! «ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ = Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» ἔχει δηλώσει ήδη από του έτους 2018! Γιατί άραγε η Ιερά Σύνοδος δεν το αναφέρει στο Ανακοινωθέν Της; Προφανώς, για να … θολώσει τα νερά! Μεταξύ άλλων ο Σεβ. Πειραιώς έχει δηλώσει και τα εξής:
«Η Ιερά Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την “Εστία Πατερικών Μελετών“, διοργάνωσε στις 6 Οκτωβρίου 2012, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μία πολύ σημαντική Ημερίδα με θέμα: “Νέα ταυτότητα, εισιτήριο χωρίς επιστροφή“.
(Βλ. https://www.exapsalmos.gr).
Αδελφοί μου,
Εισερχόμεθα σε καιρούς χαλεπούς! Έρχεται περίοδος Διωγμών εναντίον των πιστών Χριστιανών! Όσοι θα αρνηθούν να λάβουν την νέα, την ψηφιακή, ταυτότητα θα διώκωνται! Δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, να κινηθούν, να ταξιδεύσουν, … να ζήσουν! Ο Διάβολος, λοιπόν, στις ημέρες μας χορεύει! Ο π. Δαμασκηνός Λιονάκης έγραψε τα εξής σοφά λόγια::
«Προεῖπε τό ἀψευδές στόμα τοῦ Κυρίου ὅτι «διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν» (Ἀποκ. 24, 12). Καί δέν εἶναι ἀναληθές, ὅτι ἡ ἐποχή μας χαρακτηρίζεται ἀπό μεγάλη ἀνομία. Ὁ μακαριστός π. Πορφύριος παραλλήλισε τόν καιρό μας μέ τίς ἡμέρες πρό τῆς «ἐν σαρκὶ ἐπιδημίας» τοῦ Κυρίου. Καί τότε ὁ κόσμος εἶχε φθάσει σέ βάθη κακίας, ἀποστασίας καί «ἀγνωσίας Θεοῦ»! Ὁ δέ π. Παΐσιος τόνιζε ὅτι στήν ἐποχή μας ἡ ἁμαρτία ἔγινε τῆς μόδας! Ὄχι μόνο διαπράττεται, ἀλλά καί ἐπαινεῖται».
(https://archive.romfea.gr/arthra-apopseis/19024-2013-09-10-14-20-01).
Όπως π.χ. η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Ώστε στην σύγχρονη εποχή, εποχή της αποστασίας του ανθρώπου από την αγκαλιά του Θεού θα συμβαίνουν φοβερά πράγματα! Ο Κύριός μας τα περιέγραψε, τα προανήγγειλε! Συνεπώς μας προϊδεάζει γι’ αυτά τα επερχόμενα δεινά!
« 9 Τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου. 10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσιν καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους· 11 καὶ πολλοὶ ψευδο-προφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσιν πολλούς· 12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν. 13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος οὗτος σωθήσεται». (Ματθ. 24, 9-13).
Έρχεται, λοιπόν, περίοδος θλίψεων, διωγμών καί μαρ-τυρίου! Ας ετοιμαζώμεθα, εάν χρειασθή, να θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας για την δόξα του Χριστού! Να αναδειχθούμε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του 21ου αιώνος!
Γι’ αυτό και εμείς για μια ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μας γοερώς κραυγάζουμε: «ΚΥΡΙΕ ΣΩΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ»! Αμήν
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρώην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Τρίτη, 29η Αυγούστου 2023
ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ….. ΜΑΤΙΑ!
Η Πρωθυπουργός της Ιταλίας Κυρία Γεωργία Μελόνι προέβη στην ακόλουθη Δήλωση:

(Βλέπε Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 29.08.2023, σελ. 13)
ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ !

«Τέμνει κεφαλὴν χεὶρ μιαιφόνος ξίφει,
Τοῦ χεῖρα θέντος εἰς κεφαλὴν Κυρίου».
«Οὐκ ἐξεστὶ σοὶ ἔχειν, τὴν γυναῖκα τοῦ ἀδελφοῦ σου». Δεν σου επιτρέπεται από το νόμο του Θεού να έχεις τη γυναίκα του αδελφού σου, ο όποιος ζει ακόμα. Λόγια του Τιμίου Προδρόμου, που αποτελούσαν μαχαιριές στις διεφθαρμένες συνειδήσεις του βασιλιά Ηρώδη Αντίπα και της παράνομης συζύγου του Ηρωδιάδος, που ήταν, γυναίκα του αδελφού του Φιλίππου. Ο Ηρώδης, μη ανεχόμενος τους ελέγχους του Προδρόμου, τον φυλάκισε. Σε κάποια γιορτή όμως των γενεθλίων του, ο Ηρώδης υποσχέθηκε με όρκο να δώσει στην κόρη της Ηρωδιάδος ότι ζητήσει, διότι του άρεσε πολύ ο χορός της. Τότε η αιμοβόρος Ηρωδιάς είπε στην κόρη της να ζητήσει στο πιάτο το κεφάλι του Ιωάννη. Πράγμα που τελικά έγινε. Έτσι, ο ένδοξος Πρόδρομος του Σωτήρα θα παραμένει στους αιώνες υπόδειγμα σε όλους όσους θέλουν να υπηρετούν την αλήθεια και να αγωνίζονται κατά της διαφθοράς, ανεξάρτητα από κινδύνους και θυσίες. Και να τι λένε οι 24 πρεσβύτεροι της Αποκάλυψης στο Θεό για τους διεφθαρμένους: «ἦλθεν… ὁ καιρὸς τῶν ἐθνῶν κριθήναι… καὶ διαφθείραι τοὺς διαφθείροντας τὴν γῆν». Ήλθε, δηλαδή, ο καιρός της ανάστασης των νεκρών για να κριθεί ο κόσμος και να καταστρέψεις (Θεέ μου) εκείνους, που με τη διεφθαρμένη ζωή τους διαφθείρουν και καταστρέφουν τη γη.

TAGS: