x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Με απουσία του Πούτιν τελέστηκε η κηδεία του Πριγκόζιν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το δυστύχημα σημειώθηκε δύο μήνες αφότου ο Πριγκόζιν και οι μισθοφόροι του έκαναν μία μίνι ανταρσία-καρικατούρα πραξικοπήματος καταλαμβάνοντας το Ροστόφ στη νότια Ρωσία και προελαύνοντας προς τη Μόσχα, προτού υποχωρήσουν 200 χιλιόμετρα πριν από την πρωτεύουσα.

«Η παρουσία του προέδρου δεν προβλέπεται», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους ερωτηθείς αν ο Πούτιν θα παρευρεθεί στην κηδεία.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, το Κρεμλίνο δεν διαθέτει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κηδεία και οι διευθετήσεις για την τέλεσή της αφορούν την οικογένεια του Πριγκόζιν.

Την Κυριακή, ερευνητές κατέληξαν μετά τις εξετάσεις του γενετικού υλικού των θυμάτων ότι ο Πριγκόζιν ήταν ένα από τα 10 θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος.

Το Κρεμλίνο απέρριψε ως «κατάφωρο ψέμα» τον ισχυρισμό ορισμένων δυτικών πολιτικών και σχολιαστών ότι ο Πούτιν διέταξε τη δολοφονία Πριγκόζιν ως εκδίκηση για την αποτυχημένη ανταρσία, αν και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για κάτι τέτοιο ούτως η άλλως.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software