«Αντίποινα» των αναρχικών: Βανδάλισαν γραφείο βουλευτή της ΝΔ

grafeia-gika-nd-1-9-2019.jpg
0
0
0
s2smodern

Άρχισαν τα αντίποινα των αναρχικών και όπως φαίνεται έρχεται δύσκολος χειμώνας. Βέβαια εάν η Κυβέρνηση δείξει βούληση και αποφασιστικότητα, τότε όλα αυτά τα… καλόπαιδα θα πάνε σπίτια τους! Στόχος αναρχικών έγιναν το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Στέφανου Γκίκα, στην Κέρκυρα.

Ο βανδαλισμός έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ως «αντίποινα» για τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στην πόρτα του γραφείου του βουλευτή της ΝΔ. «Λευτεριά στις καταλήψεις», ήταν ένα από αυτά και σχεδίασαν το σύμβολο των αναρχικών.

Ο κ. Γκίκας με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της. «Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν κάτι. Είναι πολύ γελασμένοι. Δεν πτοούμαστε. Η κυβέρνησή μας θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της, το οποίο άλλωστε ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία ο ελληνικός λαός», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ, για τον βανδαλισμό του γραφείου του.

Ετικέτες: Επίθεση Βουλευτής Αναρχικοί Καταστροφές Κέρκυρα Γραφείο Αντίποινα Γκίκαςe-genius.gr ...intelligent web software