x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνεχίζονται τα περίεργα ρεπορτάζ υποστήριξης των νέων ταυτοτήτων: Τις παρουσίασαν με τον αριθμό 666!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν σε ό,τι αφορά την έλευση και επιβολή των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων από την κυβέρνηση καθώς τα ΜΜΕ επιχειρούν να την υποστηρίξω με πάρα πολύ περίεργα έως και ύποπτα ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ όπως το χθεσινό το οποίο παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA όπου αναφέρθηκε ενδεικτικά ένα δελτίο ψηφιακής ταυτότητας με αριθμό 666…

 

Φυσικά προκύπτει το ερώτημα αν κάτι τέτοιο γίνεται κατά λάθος ή με κάποιο σκοπό.

 

Από τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι δεν θέλουν να παραλάβουν μία ψηφιακή ταυτότητα για θρησκευτικούς λόγους για ποιο λόγο να παρουσιάζεται σε μία κεντρική ενημερωτική εκπομπή ο συγκεκριμένος αριθμός ο οποίος για τους πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι πλήρως δαιμονοποιημένος.

Ήξεραν πως ο αριθμός αυτός αποτελεί «κόκκινο πανί».

 

Με ποια λογική λοιπόν επιλέχθηκε για να πειστούν οι κάτοικοι της χώρας, πως δεν είναι κάτι σημαντικό αν όλοι τους παραλάβουν την νέα ψηφιακή ταυτότητα;

Τα ΜΜΕ με σωρεία περίεργων ρεπορτάζ υποστήριξης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων επιχειρούν να τις επιβάλουν και να εμφανίσουν όσους αντιδρούν για λόγους θρησκευτικής συνείδησης ή γιατί θέλουν να παρακολουθούνται λιγότερο, ως επικίνδυνους γραφικούς και και ασόβαρους.

Σχετικά με τις νέες ταυτότητες και το περιβόητο «666» θα πρέπει να σημειώσουμε γιατί αντιδρούν χιλιάδες άνθρωποι και δεν θέλουν να αναγκαστούν να τις κατέχουν.

 

Δηλαδή, κάποτε η εξουσία θα θελήσει να επιβάλλει στους ανθρώπους να ενσωματώσουν την ταυτότητα στο σώμα τους και συγκεκριμένα στο χέρι τους ή στο μέτωπο τους.

Κάτι το οποίο έχει προβλεφτεί στο ιερό για την Ορθοδοξία βιβλίο της Αποκάλυψης και ήδη χιλιάδες άνθρωποι στον πλανήτη οικειοθελώς ενσωματώνουν την ταυτότητα στο χέρι τους.

 

“Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.”

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς   «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.

Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

 

Όπως γίνεται κατανοητό, ασχέτως εάν αυτό ισχύει ή όχι υπάρχει λόγος για τον οποίο αντιδρούν χιλιάδες άνθρωποι στις νέες ταυτότητες.

Και αυτός ο λόγος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνει σεβαστός.

Όχι μόνο δεν γίνεται σεβαστός, αλλά λοιδορούνται και μάλιστα γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατό για να εξοργιστούν παρουσιάζοντας τους το συγκεκριμένο αριθμό.

Ας γυρίσουμε και το επιχείρημα ανάποδα: ας υποθέσουμε ότι αυτοί που δεν θέλουν την ταυτότητα έχουν φανατιστεί ως προς αυτή την αντίληψη. Τα ΜΜΕ, η πολιτική, δημοσιογράφοι και οποιοσδήποτε ασκεί εξουσία με έμμεσο η άμεσο τρόπο γιατί έχουν φανατιστεί να την επιβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο παρά την θέληση των ανθρώπων όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software