Σε δομές φιλοξενίας οι μετανάστες που απομακρύνθηκαν από τα Εξάρχεια

418861_iefimerida_0.jpg
0
0
0
s2smodern

Σε δομές φιλοξενίας μεταναστών θα μεταφερθούν οι 143 μετανάστες που εντοπίστηκαν μέσα στα υπό κατάληψη κτίρια που εκκένωσε μετά από επιχείρηση η ελληνική αστυνομία στα Εξάρχεια.

Θα προηγηθεί η ιατρική φροντίδα και ψυχολογική στήριξη των μεταναστών που πέρασαν το βράδυ τους σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για 61 Αφγανούς, 39 άτομα από την Ερυθραία, 17 από το Ιράκ, 12 από το Ιράν, 11 από την Τουρκία, 1 από το Καμερούν, 1 από την Συρία και 1 από την Σαουδική Αραβία. Η «ταυτότητα» των 3 συλληφθέντων Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ, τρία άτομα.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Πρόκειται για δύο Ελληνες, 41 και 57 ετών και έναν 65χρονο Γάλλο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί μετά από επίθεση κατά αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, τον περασμένο Ιούλιο. Ο 57χρονος χαρακτηρίζεται από τις Αρχές «αχαρτογράφητος» και προσπαθούν να εντοπίσουν το παρελθόν και την δράση του, ενώ ο 41χρονος, είχε απασχολήσει τις Αρχές για εμπλοκή του σε επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Ετικέτες: Εξάρχεια Συλληφθέντες Φιλοξενία Μετανάστες Μεταφορά Δομέςe-genius.gr ...intelligent web software