x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μιλάει στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Από την αρχή της σημερινής Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος έδειξε τις διαθέσεις του, ξεκινώντας έναν «πόλεμο» εναντίον των δύο άλλων πατριωτικών κομμάτων που έχουν εισέλθει. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγόρησαν πως ασκεί… αντιπολίτευση στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και στη ΝΙΚΗ! Όπως και να έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος εκτοξεύει συχνά πυκνά σχόλια εναντίον τους τόσο από βήματος βουλής, όσο και από τις εκπομπές στο κανάλι που φιλοξενείται.

Το ζουμί όμως είναι αλλού. Βουλευτής του από επαρχία φαίνεται πως έσπασε το «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει ο Βελόπουλος στους Βουλευτές. Ιδίως γι’ αυτούς των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ!

Ο νέος βουλευτής φαίνεται πως μιλάει αρκετά καλά με τους συναδέλφους του στο αντίπαλο κόμμα, ενώ όπως μας ενημερώνουν κοινοβουλευτικοί συντάκτες με κάποιους εξ αυτών έχει κάνει και πηγαδάκι κάποιες φορές.

Όλα αυτά μάλλον εν αγνοία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. Για την ώρα δεν θα αποκαλύψουμε ποιος βουλευτής είναι, γιατί θα έχει και συνέχεια το ρεπορτάζ, καθώς όπως μαθαίνουμε ο βουλευτής με κάποιους από τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ γνωρίζεται αρκετά καλά..

Τα υπόλοιπα σύντομα…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software