Νέο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ απέναντι στον Μητσοτάκη

syllalitirio_thessaloniki.jpg
0
0
0
s2smodern

Στην ΔΕΘ θα είναι οι ”Ενωμένοι Μακεδόνες” απέναντι από τον πρωθυπουργό για την Μακεδονία. Συνεχίζουν οι ”Ενωμένοι Μακεδόνες” να υπερασπίζονται την θέση τους ως προς την άρνηση τους στην συμφωνία των Πρεσπών. Καλούν όσους είναι “ζωντανοί” με σημαίες να βρεθούν στις 7.9.19 στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και να σταθούν απέναντι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη διότι ακόμη διατηρεί τη συμφωνία΄.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους: ANAKOINΩΣΗ:

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα! Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς χωρίς δεύτερες σκέψεις! Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί τη συμφωνία των Πρεσπών εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει! Με μια Ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ!

Είμαστε και πάλι όρθιοι!!! Μέχρι να νικήσουμε! ΥΓ: Ντεμέκ πατριώτες, κομματόσκυλα, μωροφιλόδοξοι, κομπλεξικοί, γκρινιάριδες και μίζεροι, αν δεν θέλουν να έρθουν…ας μην έρθουν!!!

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Ετικέτες: Συλλαλητήριο Αγώνας Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη ΔΕΘ Μακεδόνεςe-genius.gr ...intelligent web software