Αποδοκίμασαν τον Παππά στην Κατερίνη

kohi.jpg
0
0
0
s2smodern

Αποδοκίμασαν τον Παππά στην Κατερίνη, ενώ η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις διαδηλωτών Tο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας «κυνηγά» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εκλογές! Τελευταίος δέκτης των αποδοκιμασιών από τους Μακεδόνες ήταν ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, που άκουσε να του φωνάζουν «Προδότες, είστε ανεπιθύμητοι στη Μακεδονία», στο περιθώριο ομιλίας του στην Κατερίνη υπέρ των «Πρεσπών»! Μάλιστα, η Αστυνομία πραγματοποίησε δύο συλλήψεις διαδηλωτών, από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, όπου πολίτες άρχισαν να φωνάζουν διάφορα συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για αντίσταση και για παραβίαση οικιακής ειρήνης, και κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όλη τη νύχτα. Οδηγήθηκαν χθες το πρωί στα δικαστήρια της Κατερίνης, ενώ στο πλάι τους βρέθηκε ομάδα πολιτών σε ένδειξη συμπαράστασης. Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 αύριο το μεσημέρι, ενώ οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Να σημειώσουμε ότι, κατά τη διάρκεια των αποδοκιμασιών, ο Νίκος Παππάς κοίταζε με απορία, αλλά του είπαν να μπει γρήγορα στην αίθουσα, ενώ μπροστά είχαν παραταχθεί οι αστυνομικοί για να μην πλησιάσουν οι διαμαρτυρόμενοι Μακεδόνες.

«Oπου πηγαίνετε, εμείς θα ερχόμαστε για να σας ξεφωνίζουμε, προδότες της Μακεδονίας» φώναξαν στον Νίκο Παππά και ακόμη: «Εδώ πάνω δεν θα έρχεστε, είστε ανεπιθύμητοι…»

Ετικέτες: Μακεδονία Προδοσία Παππάς Συλλήψεις Πρέσπες Αποδοκιμασίες Κατερίνηe-genius.gr ...intelligent web software