Ο Βελόπουλος ζητά εξηγήσεις για την αύξηση των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις δεύτερες εκλογές!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να δοθούν εξηγήσεις για την «αύξηση των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου» ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος καταθέτοντας ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών . Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση υπογραμμίζει ότι ο κ. Βελόπουλος «απαιτεί εξηγήσεις για την «ακατανόητη» αύξηση του αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων κατά 61.119, στο διάστημα μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου», ότι εγείρονται «εύλογα ερωτήματα» και ότι «απαιτούνται πειστικές εξηγήσεις».

Αναλυτικά η ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Κύριε Υπουργέ, Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2023 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι 9.919.115, ενώ, για τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι 9.980.234. Από την αντιπαραβολή των δυο αριθμών παρατηρείται μια αύξηση των Ελλήνων ψηφοφόρων κατά 61.119. Η ακατανόητη αυτή αύξηση των ψηφοφόρων, μέσα σε ένα μήνα, εγείρει εύλογα ερωτήματα και απορίες, που πρέπει να τύχουν πειστικής απάντησης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, Ερωτάται ο κ. Υπουργός: 1. Ποια είναι η αιτία της ανωτέρω αύξησης; 2. Πόσοι εκ των ανωτέρω 61.119 ψηφοφόρων που εντάχθηκαν στον κατάλογο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων μετά την 23η Μαΐου 2023, δεν είναι εκ γενετής Έλληνες πολίτες; 3. Ποιο είναι το φύλο και η ηλικία των ανωτέρω 61.119 νέων ψηφοφόρων και σε ποιες εκλογικές περιφέρειες κατανεμήθηκαν αριθμητικά;

Παρακαλώ χορηγήστε μου σχετικό αναλυτικό κατάλογο, που θα περιέχει κατηγοριοποιημένες σε γραμμές & στήλες τις αιτούμενες πληροφορίες, με πρώτη στήλη την εκλογική περιφέρεια και με αναγραφή στις επόμενες εκ δεξιών: του φύλου, της ηλικίας και της εθνικότητας προέλευσης καθενός εκ των παραπάνω αναφερόμενων 61.119 νέων ψηφοφόρων».

TAGS: