x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στην καρδιά του καλοκαιριού η κυβέρνηση …ανακάλυψε ότι οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι στα ύψη!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όπως λέμε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι και μια επιτυχημένη συνταγή δεν την πειράζεις… Η κυβέρνηση συνεχίζει και μετά από τις εκλογές να χρησιμοποιεί την επικοινωνία με μαεστρικό τρόπο. Το 41% στις εκλογές της έδειξε τον δρόμο.

 

Έτσι στην καρδιά του καλοκαιριού, μέσα Ιουλίου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανακάλυψε ότι τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι στα ύψη και υπόσχεται μειώσεις! Σε ποιους; Όσοι έχουν προγραμματίσει διακοπές έχουν κλείσει τα εισιτήρια εδώ και πολύ καιρό, γιατί ουδείς ρισκάρει να μη βρίσκει εισιτήρια για τον προορισμό των διακοπών του. Θα κάνει μειώσεις …αναδρομικά η κυβέρνηση; Το έχει πει αυτό στους ακτοπλόους;

Οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ήταν το βασικό θέμα της συνέντευξης, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, του υπουργού Επικρατείας ‘Ακη Σκέρτσου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι  «υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα στο ύψος των τιμών των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές»,  υπολογίζοντας ότι οι αυξήσεις είναι της τάξεως «κοντά στο 20%». Αρχικώς αναγνώρισε 3-4 παράγοντες που διαμορφώνουν τα κόστη των ακτοπλοϊκών γραμμών, που είναι: «τα κόστη των καυσίμων, όπου υπάρχει αποκλιμάκωση, παραμένουν ωστόσο υψηλότερα από τα ιστορικά τους επίπεδα κατά 20%». Επίσης, «έχουν αυξηθεί τα εργασιακά κόστη, οι μισθοί, τα ασφάλιστρα. Τα πλοία είναι παλιά, απαιτούνται όλο και υψηλότερα ασφάλιστρα…».

 
 

Είναι και ο πόλεμος της Ουκρανίας ξέχασε να πει…

 
 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software